Lange sluitertijd foto bewerken in Luminar 2018

Welkom bij deze nieuwe video. In deze video ga ik aan de slag met Luminar 2018. Het is een programma wat veel in huis heeft en recent een hele goede update gekregen heeft waardoor het sneller werkt. Het is een fijn programma om je foto’s in te bewerken. In het voorbeeld laat ik een foto zien die gemaakt is met een lange sluitertijd.

De lange sluitertijd foto heb ik al bewerkt in Lightroom en je ziet het resultaat na de bewerking in Lightroom. Het is een foto die ik gehaast gemaakt heb. De foto was veel te donker en ik had de foto veel langer moeten belichten. Ik laat zien hoe de foto eruit zag en wat ik ermee kan doen in Luminar 2018. Het is een uitgebreidere video waarmee ik de vele functies van Luminar 2018 laat zien ten opzichte van Lightroom om de lange sluitertijd foto te bewerken. Kijk je mee?

Heb je interesse in Luminar 2018? We hebben een exclusieve €10,- kortingscode! Gebruik de kortingscode DEROOIJ (werkt alleen als je via deze pagina naar de Luminar website gaat) en ontvang €10,- korting. Deze korting is geldig voor zowel de volledige versie als de upgrade versie. Bekijk ook onze vorige Luminar 2018 video’s.

Laat een reactie achter