GRATIS MINI CURSUS FOTOGRAFIE
HOE JE ALTIJD SCHERPE FOTO'S MAAKT
 

Mini cursus fotografie t.w.v. €40,-
Bekijk de mini cursus wanneer het jou uitkomt via de link in de e-mail die je ontvangt

Gratis Fotografie Cursus

NA HET AANMELDEN…

ontvang je binnen 15 minuten een e-mail van ons met een link. De link geeft toegang tot de mini cursus fotografie die ongeveer 45 minuten duurt. Je kunt de mini cursus starten wanneer het jou uitkomt

LEREN FOTOGRAFEREN MAKEN WIJ LEUK

Heb je ook regelmatig last van onscherpe foto’s? Dat is zonde, want met de juiste instellingen kun je dit echt voorkomen. In deze mini cursus bespreken we alle oorzaken die onscherpte veroorzaken en krijg jij alle oplossingen aangereikt voor het maken van haarscherpe foto’s. 

Je gaat het volgende leren:
– de verschillende typen onscherpte die kunnen voorkomen
– hoe je ontdekt wat de oorzaak is van een onscherpe foto
– hoe jij voortaan zelfstandig de juiste oplossing kunt toepassen
– en dus voortaan altijd scherpe foto’s maakt

0
+
AANMELDINGEN

MELD JE VANDAAG NOG AAN

Ook na deze gratis mini cursus blijven wij je graag helpen om meer fotografie vaardigheden onder de knie te krijgen.
We zullen je daarom af en toe extra fotografie tips sturen. Uiteraard is het altijd mogelijk om af te melden.

GRATIS CURSUS FOTOGRAFIE VOLGEN

WAAROM EEN GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS?

Wij bieden een gratis fotografie cursus aan om kennis te maken met ons. Wij hebben een uitgebreid aanbod van (online) cursussen en workshops op gebied van fotografie en fotobewerking, maar wij begrijpen dat je ons eerst beter wilt leren kennen voordat je die stap neemt. De Rooij Fotografie biedt sinds 2011 cursussen en workshops aan waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd prioriteit heeft gehad. Ondanks dat wij flink gegroeid zijn en ruim 5.000 betalende cursisten per jaar hebben, staan deze twee punten nog steeds bovenaan onze lijst.

VOOR WIE IS DEZE GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS?

De gratis fotografie cursus is met name voor de hobbyfotografen die meer willen leren op technisch gebied. Zo leer je in deze gratis mini cursus fotografie meer over scherpstellen, welke scherpstel-instellingen je camera heeft en wat de oorzaken zijn van onscherpe foto’s. Stap voor stap leer je meer over het maken van scherpe foto’s, zodat jij voortaan zelfstandig je juiste instellingen kunt kiezen voor het maken van haarscherpe foto’s. Ook bij bewegende onderwerpen.

EN NA DEZE GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS?

Dat is geheel aan jou. Wellicht heb je al voldoende opgestoken en kan je nu lekker fotograferen met je camera. Of misschien wil je graag nog meer leren over je eigen camera en fotografie. Aan het einde van deze gratis fotografie cursus laten wij je zien wat de mogelijkheden bij ons zijn, want er is nog zoveel meer te leren. Wij helpen je graag verder.

GRATIS WEBINARS OVER FOTOGRAFIE

Regelmatig organiseren wij ook online live fotografielessen (webinars) die je kunt volgen. Schrijf je in en kijk mee op het aangegeven tijdstip. Aanmelden is helemaal gratis en zo leer je keer op keer iets nieuws. Bekijk de pagina van De Rooij Fotografie Live en hopelijk kijk jij binnenkort een keer mee.

DIT GA JIJ OOK LEREN IN DE GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS

Gratis cursus fotografie online

Mooiere landschapsfoto’s

Gratis fotocursus

Scherpe foto’s maken

Gratis cursus fotografie

Goed belichte foto’s

Gratis cursus fotografie avondfoto's

Schitterende avondfoto’s

Gemiddelde beoordeling van onze Gratis Minicursus Fotografie
2133 beoordelingen | 9.4