Goede compositie tip voor landschapsfotografie

Het maken van een kiekje bij landschapsfotografie is makkelijk gedaan, maar echt een goede landschapsfoto maken is een stuk lastiger. In deze video geven we een handige compositie tip die je landschapsfoto’s beter maken. We tonen verschillende foto’s die het verschil ook direct laten zien. Pas jij deze fotografie tip al toe?

Ook bij de onderstaande foto’s die in IJsland gemaakt zijn is de camera een beetje omlaag gekanteld. De eerste foto is vanuit gehurkte positie genomen, de tweede foto vanuit een iets hoger perspectief. Zoals je ziet laat de laatste foto iets meer van het landschap in de achtergrond zien. Dit geeft aan dat het lage standpunt niet altijd het meest ideale is. Het ligt er aan hoeveel en wat je wilt laten zien. Experimenteer daar dus goed mee.

Foto gemaakt vanuit gehurkte positie
Mooiere landschapsfoto's maken - Compositie tip
Foto gemaakt vanuit staande positie met camera naar beneden
Delen met je fotografie maatjes via:

0 responses on "Goede compositie tip voor landschapsfotografie"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE