Werk aan de muur

Een podium voor de fotograaf

werk aan de muur logo
Wanddecoratie Rotterdam

Bij Werk aan de muur doe je meer dan alleen fotograferen. Werk aan de muur is namelijk net dat duwtje die je nodig hebt om jouw mooiste foto’s ook daadwerkelijk een ‘podium’ te geven. Op de muur welteverstaan! Met het ruime aanbod van hoogwaardige materialen en druktechnieken is voor ieder wat wils.

Jouw eigen shop

Met Werk aan de Muur is het niet alleen mogelijk om jouw mooiste foto’s af te laten drukken. Werk aan de muur biedt jou als fotograaf namelijk een platform om je mooiste foto’s te koop aan te bieden voor anderen. Via jouw eigen account is het mogelijk om een selectie aan foto’s te koop aan te bieden in jouw persoonlijke webshop. De klantenservice, productie en verzending wordt volledig door Werk aan de muur geregeld. Het mooie is dat je pas betaald wanneer iemand daadwerkelijk een werk gekocht heeft!

Aluminium dibond
werk aan de muur

Materialen

De afdrukmogelijkheden zijn ruim. De koper kiest niet alleen zelf het materiaal, maar ook het formaat waarop de foto wordt afgedrukt. Het mooie is dat de werken met de hand gemaakt worden. Achter ieder gekozen materiaal zit een team aan deskundigen die de productie in handen nemen. Afdrukken zijn bij Werk aan de muur altijd op verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. In de foto links is goed te zien welke materialen er beschikbaar zijn.