Skylum

Fotobewerkingsprogramma met AI

Win LuminarAI - Gratis fotobewerkingssoftware
LuminarAI korting - Bewerken via Essentieel

Waar artificiële intelligentie en fotografie elkaar ontmoeten! Skylum maakt het mogelijk om op een geheel nieuwe wijze nóg gemakkelijker en sneller de bewerkingen toe te passen die jouw foto nodig heeft. 

Luminar AI kopen met korting

Over Skylum

Skylum is een software bedrijf die zich specialiseert in het samenstellen van fotobewerkingsprogramma’s gekoppeld aan Artificial Intelligence. Met deze nieuwe techniek is het fotobewerkingsprogramma extra slim, waardoor bewerkingen gemakkelijker en sneller gemaakt kunnen worden. Zo kan het programma onderwerpen zoals bomen, horizonnen en de opbouw van een foto lezen. Skylum is o.a. bekend van Aurora HDR en de Luminar reeks. Inmiddels is na het succes van Luminar een nieuw stand-alone programma gemaakt, genaamd Luminar AI.

Tijdsbesparing

De insteek van LuminarAI is dat artificiële intelligentie je gaat helpen om de mooiste fotobewerkingen te krijgen op de meest effectieve manier. Dit is door het hele fotobewerkingsprogramma te zien, want er zitten handige functies in zoals: VerbeterenAI, StructuurAI, CompositieAI, LichaamAI, GezichtAI en LuchtAI. Ook kun je werken met Sjablonen die het meest vergelijkbaar zijn met de Luminar Looks uit Luminar 4. Het grote verschil is dat Luminar op basis van de geselecteerde foto suggesties gaat doen welke sjablonen goed bij de foto passen. Dit werkt niet 100% foutloos, maar vaak wel erg goed. Een voordeel is dat je naast deze opties altijd nog voldoende opties hebt om de effecten hiervan zelf in de hand te hebben.

Nederlandse online cursus voor luminar ai
Luminar AI Kortingscode - Luminar AI kopen

Luminar AI kopen

Ook als je niet hebt gewonnen laten we je niet met lege handen staan. Met kortingscode: DEROOIJ kun je Luminar AI aanschaffen met €10 korting. Hiermee krijg je direct toegang tot het installatieproces van Luminar AI. Met de licentie is het mogelijk om Luminar op twee computers te installeren en gebruiken. Luminar AI is ook in het Nederlands te gebruiken!