Skylum

Ontwikkelaar van Luminar Neo, het fotobewerkingsprogramma met slimme en tijdsbesparende functies

Win LuminarAI - Gratis fotobewerkingssoftware
Foto's bewerken in Luminar Neo

Waar artificiële intelligentie en fotografie elkaar ontmoeten! Skylum maakt het mogelijk om op een geheel nieuwe wijze nóg gemakkelijker en sneller de bewerkingen toe te passen die jouw foto nodig heeft. 

Luminar Neo - Werken met lagen

Over Skylum

Skylum is een software bedrijf die zich specialiseert in het samenstellen van fotobewerkingsprogramma’s gekoppeld aan Artificial Intelligence. Met deze nieuwe techniek is het fotobewerkingsprogramma extra slim, waardoor bewerkingen gemakkelijker en sneller gemaakt kunnen worden. Zo kan het programma onderwerpen zoals bomen, horizonnen en de opbouw van een foto lezen. Skylum is o.a. bekend van Aurora HDR en de Luminar reeks. Inmiddels is na het succes van Luminar een nieuw stand-alone programma gemaakt, genaamd Luminar Neo.

Tijdsbesparing

De insteek van Luminar Neo is dat artificiële intelligentie je gaat helpen om de mooiste fotobewerkingen te krijgen op de meest effectieve manier. Dit is door het hele fotobewerkingsprogramma te zien, want er zitten handige functies in zoals: VerbeterenAI, StructuurAI, CompositieAI, LichaamAI, GezichtAI en LuchtAI. Ook kun je werken met presets waardoor je complexe combinaties van fotobewerkingen met één muisklik toepast. Ook heeft Luminar Neo de mogelijkheid om achtergronden van portretfoto’s automatisch te verwijderen en kun je met één muisklik de complete lucht in de foto vervangen.

Luminar Neo catalogus
Luminar Neo kortingscode

Luminar Neo kopen

Ook als je niet hebt gewonnen laten we je niet met lege handen staan. Met kortingscode: MDR-NEO kun je Luminar Neo aanschaffen met €10 korting. Hiermee krijg je direct toegang tot het installatieproces van Luminar Neo. Luminar Neo is ook in het Nederlands te gebruiken!