RAWSTER Photo

Camera filters van hoogwaardige kwaliteit

Grats fotowedstrijd met prijzen
RAWSTER Photo

RAWSTER Photo is een lensfilter merk die de hoogste kwaliteitsnormen hanteert, zodat je foto’s nóg mooier worden. Ontdek de diverse filters van RAWSTER op deze pagina.

Beschermfilters

Met dit beschermfilter (ook wel een UV filter of protection filter genoemd) zorg je ervoor dat jouw objectief de optimale bescherming krijgt tegen krassen en stoten. Het beschermfilter is gemaakt van de hoogste kwaliteit glas (B270 Schott glas uit Duitsland) waardoor de fotokwaliteit niet negatief beïnvloed wordt. Daarnaast is het glas afgewerkt met meerdere coatings (MRC) zodat licht minimaal reflecteert op het glas van het beschermfilter.

rawster uv filter
rawster polarisatiefilter

Polarisatiefilter MRC (Multi-Coated)

Met het circulaire polarisatiefilter zeg je vaarwel tegen de aanwezige reflecties en schitteringen in gladde oppervlaktes. De voordelen zie je gelijk terug in de foto! Doordat het polarisatiefilter de ongewenste reflecties wegfiltert, komen de kleuren in de foto meer verzadigd over. Dat resulteert in een frisse en detailrijke foto. Het polarisatiefilter is gemaakt van de hoogste kwaliteit glas (B270 Schott glas uit Duitsland), zodat je geen last zult hebben van color-cast in je foto’s! Het polarisatiefilter is ideaal om te gebruiken tijdens zonnige dagen, omdat je simpelweg door te draaien aan het filter de werking van het filter bepaald.

variabel grijsfilter

Het variabel grijsfilter is het perfecte filter voor fotografen die graag met lange sluitertijden willen fotograferen. Door de donkere laag wordt licht tegengehouden, waardoor je overbelichting tijdens zonnige dagen tegen kunt gaan. Dit variabele grijsfilter is gemaakt van de hoogste kwaliteit filterglas (B270 Schott glas vanuit Duitsland). Dat biedt de fotograaf de mogelijkheid om de sluitertijd in te stellen van 2 t/m 8 stops. Dat houdt in dat je jouw sluitertijd maar liefst 8x kunt verlengen! Om de hoogste kwaliteit foto’s te kunnen maken is dit filter tevens voorzien van meerdere coatings (MRC), zodat je minimale last krijgt van reflecties, die de foto negatief kunnen beïnvloeden.

rawster variabel grijsfilter filter
rawster 10 stops grijsfilter filter

10-stops grijsfilter / ND1000

Het 10-stops grijsfilter is onmisbaar voor de fotografen die graag met bijzonder lange sluitertijden fotografeert. Het 10-stops grijsfilter wordt ook wel de big stopper genoemd. En de reden daarachter is dat dit filter tot wel 10x de sluitertijd verlengd, waardoor je zelfs op klaarlichte dag de beweging van de wolken of het water goed vast kunt leggen om tot de meest creatieve foto’s te komen. Het 10 stops grijsfilter is gemaakt van de hoogste kwaliteit glas (B270 HD Schott glas uit Duitsland) en heeft een ultra dun frame van 3mm. Het dunne frame voorkomt ongewenste vignet rondom de hoeken van de foto. Dit filterglas is afgewerkt met meerdere coatings (MRC) zodat licht minimaal reflecteert en de fotokwaliteit niet negatief wordt beïnvloed.