Kingjoy

Statieven van de hoogste kwaliteit

Fotowedstrijd Nederland en België
Kingjoy statieven

Kingjoy maakt statieven van hoogwaardige kwaliteit voor fotocamera’s en videocamera’s. Daarnaast is Kingjoy wereldwijd de grootste producent in statieven.

Kingjoy Solid Rock C83+T30X statief

De naam zegt het al. De Kingjoy Solid Rock is het perfecte statief voor de avontuurlijke fotograaf die op uitdagende locaties foto’s maakt. De stabiliteit is afkomstig van het stevige aluminium frame, versterkt met tien lagen carbon fiber. Dat maakt dat dit statief tot maar liefst 25kg kan dragen. Het statief wordt tevens geleverd met extra pootjes, zodat de gebruiker kan kiezen om het statief in de grond te steken voor de ultieme stabiliteit. Met de handige ingebouwde waterpas zijn scheve foto’s verleden tijd. Het gemakkelijk te bedienen balhoofd heeft een flexibiliteit van 360 graden, zodat je tijdens het fotograferen de compositie nog kunt perfectioneren.

Kingjoy Aurora A83+T21 statief

De Kingsjoy A38+T21 is een stevig statief gemaakt van carbon fiber. Het statief kenmerkt zich als compact, stabiel en duurzaam. Dit statief biedt de gebruiker een ultieme flexibiliteit. Zo is het mogelijk om laag te fotograferen tot 18cm. handig wanneer je veel aan macrofotografie doet. De maximale hoogte van het statief is 16,8cm. Door het 36mm hoge balhoofd kun je tijdens het fotograferen snel veranderen van standpunt. Daarnaast is dit balhoofd voorzien van een extra verstevigde fitting, zodat de camera ook tijdens lange sluitertijd fotografie geen last heeft van bewegingen. Verder maakt de afneembare klip het mogelijk om de camera snel van het statief af halen tijdens het fotograferen. Kortom het ideale statief voor de fotograaf die op zoek is naar een stevig en kwaliteitsstatief.

Kingjoy K1208+QH10 statief

De Kingjoy K1208 is een stevig carbon statief die met zijn 1.35kg ideaal is om mee op reis te nemen. Het formaat van het statief is te verkleinen tot een formaat van 43cm, wat in de reiskoffer past. Ondanks het lichte gewicht is het met 8 lagen verstevigde statief ideaal voor lange sluitertijden. Ook wanneer het een beetje waait. Is het statief toch niet stabiel genoeg? Dan is het mogelijk om aan de handige haak onderin het middenkolom extra gewicht te kunnen hangen. De Kinjony K1208 is het perfecte statief voor de allround fotograaf en biedt ondersteuning voor zowel macro- als portret- en landschapsfotografie.

Kingjoy K1208 + QH10 Carbon statief