Fotograaf Jan Dijkstra

Mijn naam is Jan Dijkstra, fotograaf uit Leeuwarden. Sinds 2011 ben ik professioneel fotograaf en ben ik begonnen met een eigen fotostudio waar ik me vooral richtte op de sociale fotografie. Hierbij moet je denken aan gezinnen, kinderen, schoolfoto’s en bruiloften. Sinds 2017 ben ik begonnen als fotograaf voor defensie. Ik ben militair en in deze hoedanigheid werk ik voor het Mediacentrum Defensie waar ik, in binnen-en buitenland, reportages maak over het werk van defensie. Dit behelst fotografie voor de Luchtmacht, Landmacht, Marine en de Marechaussee. Deze beelden vind je terug in de diverse bladen van de verschillende krijgsmachtdelen als ook op de sociale kanalen van defensie. Mijn werk hierin bestaat uit het maken van reportages over missies en oefeningen, het maken van stockmateriaal, maar ook corporate werk zoals portretten zowel in studio als op locatie.

 

Zoals je begrijpt, fotografie in de meeste brede zin van het woord. Doordat het vertalen van een verhaal in een pakkende fotoserie mijn werk is, kan ik hierin goed met je meedenken om de beginnende fotograaf hiermee verder te helpen en deze te voorzien van opbouwende feedback om zijn of haar kwaliteiten te verbeteren. Ook gaat dit op voor het fotograferen met studiolicht op locatie en natuurlijk in een volledig gecontroleerde omgeving.
Jan Dijkstra

Jan Dijkstra

Een aantal foto's van Jan Dijkstra

fotografie docent jan dijkstra 9
fotografie docent jan dijkstra 7
fotografie docent jan dijkstra 4
fotografie docent jan dijkstra 5
fotografie docent jan dijkstra 3
fotografie docent jan dijkstra 2
fotografie docent jan dijkstra 1
fotografie docent jan dijkstra 10
fotografie docent jan dijkstra 6
fotografie docent jan dijkstra 8

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE