Het fotograferen van een hond – Dfotogroep.nl beoordeling 007

In deze video beoordeel ik een schitterende foto van een hond gemaakt in de studio. De hond is mooi gefotografeerd en goed scherp op de ogen. Het is een lastige foto om te maken, omdat zowel de achtergrond als de hond zwart is. Waarom deze foto zo goed gelukt is vertel ik je in deze video:

18 mei 2020

3 responses on "Het fotograferen van een hond - Dfotogroep.nl beoordeling 007"

  1. Super leuk dat mijn foto is uitgekozen!!! Deze foto is gemaakt: CANON EOS 77D (CANON) – 100 – F/5.6 – 1/125 – 50 MM. In mijn woonkamer met zwarte achtergrond en 2 softboxlampen. Ik plaats de hond dan op een verhoging zodat ik niet op de grond hoef te liggen als je op ooghoogte wilt fotograferen.

  2. Hoi Mark, ik heb toevallig precies zo’n hond. Jammer dat ik niet kan zien hoe de foto genomen is.

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE