Workshop Vossen Fotografie Amsterdamse Waterleidingduinen

 85,00 incl. BTW

VOSSEN FOTOGRAFIE
DOEN WIJ NU BIJ DE
WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

Uitverkocht

Artikelnummer: 53672 Categorieën: , ,
Delen met je fotografie maatjes via:

Beschrijving

Tijdens de workshop vossen fotografie ga je onder professionele begeleiding op pad in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit is een gebied waar veel vossen voorkomen die goed te benaderen zijn. De kans op mooie vossen foto’s is bij deze workshop dus erg hoog, maar zoals bij alle dierenfotografie kunnen we geen garanties geven.

Onze wildlife specialist brengt je naar de beste locaties en geeft handige tips die direct toepasbaar zijn. Hierdoor leer jij met welke instellingen je de vossen het beste kunt fotograferen. Ook worden technieken voor het scherpstellen op bewegende dieren uitgelegd, zodat je naar huis gaat met scherpe foto’s. Natuurlijk ontbreekt de uitleg over het gedrag van vossen niet tijdens deze workshop. Het herkennen van dierengedrag is ontzettend belangrijk bij wildlife fotografie.

 

Wat jij gaat leren tijdens de workshop vossen fotografie

Tijdens de workshop gaan we op zoek naar de vossen die in dit gebied leven. Vaak zitten ze op dezelfde locatie, ongeveer 40 minuten lopen vanaf de ingang. Bij aanvang van de workshop en tussen het fotograferen van de vossen door worden er verschillende onderwerpen toegelicht door de fotografie docent. Een aantal punten waar je meer over leert zijn:
– De juiste camera instellingen voor goed belichte en scherpe vossen foto’s
– Tips die ervoor zorgen dat je direct de een compositie krijgt met de vos op de juiste plek
– Variatie krijgen in de foto’s die je van de vossen maakt
– Hoe je de meest impactvolle foto’s van vossen krijgt
– Welk gedrag vossen kunnen vertonen en wat je daaraan hebt als fotograaf

Naast bovenstaande punten is er veel ruimte voor het stellen van vragen en is de fotografie docent de hele workshop beschikbaar om uitleg aan jouw niveau aan te passen en op basis van de apparatuur die jij gebruikt.

 

Breng alles direct in de praktijk met veel persoonlijke aandacht

De workshop vossen fotografie is een mix van theorie en praktijk, maar de nadruk ligt op het laatste. Wij vinden het belangrijk dat er veel tijd is om te oefenen. Gedurende het fotograferen komen er altijd vragen (of problemen) naar boven en daar kan onze wildlife fotograaf je direct bij helpen. Je krijgt dus begeleiding op maat.

 

Vereisten voor deelname

Voor deze cursus vossen fotografie heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig met een telelens die tot minimaal 200mm gaat. Daarnaast weet je wat de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen en hoe je deze kunt instellen op de camera (dit wordt niet meer uitgelegd tijdens de workshop). Uiteraard wordt er wel uitgelegd welke instellingen goed werken, zodat je die direct kunt toepassen. Ook is het belangrijk dat je het aantal scherpstelpunten kunt aanpassen.

 

Locatie

De workshop vossen fotografie wordt gehouden in de Amsterdamse Waterleidingduinen (ingang Panneland). De locatie is makkelijk te bereiken met de auto.

Cursus vossenfotografie in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Data

Gezien er niet altijd vossen te zien zijn bieden wij nu de workshop natuurfotografie aan waarbij wij de vossen zeker zullen fotograferen als deze zich laten zien. Daarnaast is de workshop natuurfotografie breden ingestoken en ga je ook herten fotograferen en geven we leuke, creatieve opdrachten die voor mooie natuurfoto’s zorgen.

VOSSEN FOTOGRAFIE
DOEN WIJ NU BIJ DE
WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

 

Prijs

De prijs van de workshop vossen fotografie is 85 euro incl. btw.
Exclusief zijn het toegangskaartje voor de Amsterdamse Waterleidingduinen (1,50 euro) en een dagparkeerkaart (2,00 euro). Beiden zijn bij de ingang te betalen met een pinpas.

 

VOSSEN FOTOGRAFIE
DOEN WIJ NU BIJ DE
WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

 
Waar vossen fotograferen in Nederland

Cursus vossen fotograferen in Nederland

Extra informatie

Cursuslocatie

Amsterdamse Waterleidingduinen

Aantal deelnemers

6 tot 10

Docent

Donald Ikkersheim

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE