Categorie: .

Workshop Nachtfotografie Groningen

 69,00 incl. btw

Uitverkocht

Waarom deze cursus?

Cursus Nachtfotografie Groningen Kleine cursus groepen

Cursus Nachtfotografie in Groningen Ruim 6500 tevreden cursisten

Fotografie Cursus in Groningen Veel persoonlijke aandacht

eBook Nachtfotografie Inclusief eBook nachtfotografie

Nachtfotografie Workshop Inclusief fotobeoordeling

Nachtfotografie Cursus Ervaren docenten

Nachtfotografie Workshop Locatie makkelijk bereikbaar

Nachtfotografie tips Groningen Facebook cursisten groep toegang

Tijdens deze workshop nachtfotografie in Groningen ontdek jij de schoonheid van deze stad in de avond. Nachtfotografie is erg leuk om te doen, maar het is zeker niet het makkelijkste fotografie genre. Jij gaat onder professionele begeleiding de technieken die belangrijk zijn voor nachtfotografie onder de knie krijgen. De workshop nachtfotografie in Groningen heeft een praktische insteek, want je gaat 3 uur lang fotograferen en krijgt vooraf al een eBook over nachtfotografie toegestuurd. Zo kan jij je optimaal voorbereiden en alles tijdens de workshop toepassen. Deze cursus wordt in groepen van 5 tot 10 cursisten gegeven. Hierdoor is er voldoende tijd voor het stellen van al je vragen aan de docent.

 

Inhoud workshop nachtfotografie

Na aanmelding ontvang je direct het eBook Nachtfotografie. Dit eBook bevat ruim 30 pagina's aan informatie en tips over nachtfotografie. Tijdens de workshop kan je alles, onder begeleiding van de docent, toepassen en mooie foto's maken. Een aantal onderwerpen die besproken worden en waarmee je aan de slag gaat zijn:
- Het effect van lange sluitertijden
- Skyline / gebouwen op een mooie manier fotograferen
- Goed leren scherpstellen en haarscherpe nachtfoto's maken
- Het voorkomen van lensflare
- HDR fotografie voor de optimale belichting
- De optimale witbalans instelling voor mooie kleuren
- Stervorming van lichtbronnen op je foto krijgen

Uitleg over het bewerken van nachtfoto's is ook inclusief in deze workshop. Na de workshop krijg je toegang tot een aantal videolessen over het bewerken van nachtfoto's in Lightroom / Camera RAW en het samenvoegen van HDR foto's in Photomatix. Ook kan je nog 3 foto's laten beoordelen, zodat wij je extra aanvullende tips kunnen geven.

 

Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dien je in het bezit te zijn van een (driepoot)statief en spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Enige basiskennis over het instellen van diafragma, sluitertijd en ISO-waarde is vereist.

Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Een draadontspanner/afstandsbediening is geen vereiste voor deze workshop, maar als je deze hebt is het aan te raden deze mee te nemen.

 

Data workshop nachtfotografie

BEKIJK INGEPLANDE DATA

 

Prijs

De kosten van deze workshop nachtfotografie zijn 69 euro per persoon. Dit is inclusief een eBook over nachtfotografie t.w.v. €9,95 en een beoordeling van je 3 beste foto's die je achteraf kunt mailen. Ook krijg je toegang tot online videolessen over het bewerken van nachtfoto's.

 

Aanmelden

Ben je ook enthousiast geworden en wil je deelnemen aan een workshop nachtfotografie in Groningen? Selecteer bovenaan deze pagina de datum waarop je wilt deelnemen en voeg de cursus toe aan de winkelwagen. Je kunt daarna direct betalen via iDeal, Mistercash, Belfius Direct Net, PayPal, VISA, Mastercard of via een bankoverschrijving.

Na ontvangst van de betaling ben je direct aangemeld en ontvang je een bevestiging per e-mail. In deze email vind je een link waarmee je aanvullende informatie over de cursus kunt downloaden.

 

Locatie

Centrum van Groningen

Docent

Jan Dijkstra

Aantal deelnemers

5-10

Inclusief

eBook over Nachtfotogafie (t.w.v. € 9,95)