Artikelnummer: 114247.
Categorie: .

Workshop Filmen met een drone (privé)

 330,00 incl. btw

Waarom deze workshop?

- 1-op-1 les van een specialist
- Veel persoonlijke aandacht
- Stel al je vragen
- Datum in overleg
- Ruim 6000+ cursisten per jaar
- Duidelijke & snelle communicatie

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Volg onze workshop filmen met een drone en leer van A tot Z waar je op moet letten als je met een drone wilt gaan vliegen en filmen. Dronespecialist William zal deze privéworkshop verzorgen. Het is mogelijk één iemand mee te nemen die ook deelneemt aan de workshop die ongeveer 6 uur duurt.

De hoofdonderwerpen van deze drone workshop zijn:

  • Drones en veiligheid
  • Aankoop en instellen van een drone
  • Filmen met een drone
  • Vliegen met een drone

 

Programma & inhoud van de privéworkshop

De workshop bestaat uit een theoriegedeelte (± 4 uur) en een praktijkgedeelte (1.5 tot 2 uur). Uiteraard beginnen we in de ochtend met de theorie waarbij de volgende punten aan de orde komen:

  • Nieuwe EU droneregelgeving: wat voor consequenties heeft dit voor jou?
  • Aankoopadvies geschikte drones
  • Drone tips om te leren vliegen als een filmmaker
  • Hoe stel je een drone optimaal in?
  • Uitleg van verschillende cameratechnieken
  • Instellen drone van de klant

Na de theorie is het tijd voor een lunch die inbegrepen is in de prijs van de workshop. Daarna ga je de theorie in de praktijk brengen op een locatie midden in de natuur van de omgeving Valkenswaard. Tijdens de praktijk is het mogelijk je eigen drone te gebruiken of de drone van de docent, een DJI Mavic 3. Nadat je vertrouwd raakt met de bediening van de drone zullen er verschillende cameratechnieken toegepast worden. Stuk voor stuk technieken die je in de toekomst kunt gebruiken om een complete en gevarieerde dronefilm te maken.

Tijdens de privéworkshop staat dronespecialist William voor je klaar en kunnen natuurlijk ook alle vragen direct beantwoord worden.

 

Locatie & datum

De privéworkshop filmen met een drone wordt in principe in Valkenswaard georganiseerd. Op verzoek is het soms mogelijk deze workshop ergens anders te organiseren. Houdt er wel rekening mee dat er een reistijd en reiskostenvergoeding voor de docent bovenop de prijs komt, berekend vanaf Valkenswaard.

Een datum wordt altijd in overleg ingepland. Geef bij het aanmelden, in het afrekenscherm bij de bestelnotities, aan welke dagen van de week of welke data het best uitkomen. Wij nemen vervolgens contact op met de docent om de datum af te stemmen.

 

Prijs

Voor deze privéworkshop betaal je 330 euro incl. btw. Voor een eventuele extra deelnemer (die jij kent en meeneemt) betaal je slechts 70 euro extra. Inbegrepen bij de workshop is de lunch en de mogelijkheid om een drone van de docent te gebruiken.

 

Aanmelden

Heb jij interesse in deze workshop en wil je graag meer leren over het vliegen met drones en filmen hiermee? Meld je direct aan en verrijk je kennis!

IK WIL MIJ AANMELDEN