Artikelnummer: 77470.
Categorie: .

Tweede Hulp Bij Fotograferen (eBook)

 20,00 incl. btw

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Dit is het eBook van Tweede Hulp Bij Fotograferen. Heb je liever een gedrukte versie? Bestel het geprinte boek hier >

Van kiekjes naar spraakmakende foto's

Heb je teveel foto’s die oké zijn, maar niet waanzinnig mooi? Ben je vaak ontevreden over de compositie? Wil jij meer foto’s maken met de wow-factor?

Tweede Hulp Bij Fotograferen is het boek waar jij naar zoekt!
De basis heb je onder controle. Je weet welke camera-instellingen je moet gebruiken voor verschillende onderwerpen, maar het maken van een echt pakkende foto lukt vaak niet. Fotografie is niet alleen de apparatuur en de instellingen, er komt heel wat meer bij kijken. Als je techniek goed weet te combineren met het zien van fotogenieke situaties, het maken van een sterke compositie en het gebruik van het juiste licht, dan heb je de ingrediënten voor een foto waar je wel tevreden over zult zijn.

In dit fotografieboek leer je over de ideale voorbereiding van een fotoshoot, compositie, de invloed van het weer en geavanceerde technieken voor de optimale belichting en scherpte. In plaats van ‘kiekjes’ ga je met de kennis van dit boek veel vaker de foto’s maken die je vol trots aan de muur kunt hangen.

Over de auteur
Mark de Rooij is landschapsfotograaf en heeft al veel locaties over de hele wereld gefotografeerd. Als autodidact maakte hij in het verleden alle mogelijke fouten die je kunt maken. Dat heeft hem uiteindelijk geholpen bij het geven van fotografie cursussen. Problemen waar cursisten tegenaan lopen heeft hijzelf ook meegemaakt. Hierdoor weet hij zich goed in de cursist te verplaatsen en er een doelgerichte oplossing voor te geven. Met die insteek is ook dit boek geschreven. Met die insteek is ook dit boek, het vervolg van Eerste Hulp Bij Fotograferen, geschreven.