Artikelnummer: 110571.

Photo Inspiration Club – Live webinar (13 juni 2022 | 19:30 t/m 21:00u)

 20,00 incl. btw

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Vier keer per jaar organiseren wij een live webinar met een gastfotograaf voor de leden van de Photo Inspiration Club. Als clublid kun je gratis aanmelden via een kortingscode die 100% korting geeft op dit evenement.

Meld je nu aan voor het live webinar met natuurfotograaf Jan Vermeer op 13 juni 2022 van 19:30 t/m 21:00u. Dit is live te volgen via Zoom. Bekijk zijn schitterende foto's op zijn website

Als niet-lid kun je deelnemen voor €20 aan dit live webinar of sluit een jaarlidmaatschap af waarmee je gratis kunt deelnemen aan:
- 4 live webinars t.w.v. €20 per webinar
- 4 clubdagen t.w.v. €25 per clubdag
- 12 fotouitdagingen per jaar met feedback van een fotografiedocent
- onderling met andere clubleden kunt afspreken voor een fotografie-uitje
- 12 exclusieve kortingen voor clubleden per jaar
- toegang tot ruim 15 webinar herhalingen
- een jaarlijkse fotowedstrijd met een prijzenpot van ruim €1000

Over dit live webinar
Presentatie 'Lockdown' van Jan Vermeer

Tijdens de ‘Lockdown’ presentatie reizen we comfortabel over de halve wereld. De afgelopen jaren stond de wereld letterlijk stil, ook voor fotograaf Jan Vermeer die spannende reizen op de agenda had staan. Wat doe je dan als fotograaf, hoe vul je die tijd op met zinnige doelen. Hoe je aan zo’n bijzondere tijd een positieve flinke draai kan geven komt aan bod tijdens deze presentatie van Jan Vermeer. We kijken naar foto’s uit Kenia, Spanje, Noorwegen en natuurlijk Nederland waarbij paddenstoelen een belangrijke rol spelen.

Jan Vermeer is ruim 25 jaar professioneel fotograaf. Hij deelt graag zijn kennis met anderen door het geven van lezingen, workshops en tijdens het begeleiden van fotoreizen. Jan bezocht ruim vijftig landen waaronder Nova Zembla, Spitsbergen, Antarctica, IJsland, Congo, Namibië, Rwanda en het bijzondere atol Aldabra. Van deze reizen zijn verschillende boeken verschenen: het gelauwerde Arctic en Antarctica, Breaking Ice en Witte Wereld. Witte Veluwe is een ijskoud boek over de Veluwe, recent is Paddenstoelen verschenen.

Zijn foto's zijn vaak bekroond in prestigieuze fotowedstrijden zoals bij de BBC Wildlife of the Year Contest. De boeken Arctic en Antarctica behaalden de eerste prijs bij de International Photography Award. Hoe geweldig dit ook allemaal is, het belangrijkste voor Jan is en blijft om te laten zien hoe mooi de wereld, de natuur is. Of zoals hij het zelf verwoordt: 'Ik wil bewondering en verwondering teweegbrengen'. Alleen op die manier is er een toekomst.