Foto op Canvas bij Pixum

Digitaal fotograferen is leuk, maar bij veel mensen komen de foto’s niet verder dan het computerscherm. Toen er nog met een rolletje gefotografeerd werd, werden alle foto’s nog wel afgedrukt, maar tegenwoordig laten we de foto’s steeds vaker zien vanaf de computer of TV. Een andere optie om je foto’s te presenteren is in een fotoboek. Vroeger werden de foto’s netjes in een boek geplakt, maar tegenwoordig kunnen we via internet een compleet fotoboek samenstellen.

Je kunt een mooie foto ook laten afdrukken op een poster of canvasdoek. Enkele weken geleden heb ik een foto van de Erasmusbrug laten afdrukken op canvas bij Pixum.

Bij Pixum is het mogelijk om een foto op canvas in verschillende maten te bestellen voor een goede prijs. Het goedkoopste canvas is 14,99 euro voor een doek van 20×30 centimeter. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een uitsnede van mijn foto te maken en een panorama canvas te bestellen van 30×90 centimeter. Dit is een mooi formaat om boven mijn bed te hangen.

Het bestellen bij Pixum gaat erg eenvoudig. Je selecteert het gewenste formaat en vervolgens kies je een foto die je wilt laten afdrukken. Je foto wordt dan netjes in het frame geplaatst zodat je direct ziet of de foto past en welke delen van je foto eraf vallen. Bij canvas wordt het doek om een houten frame gespannen waardoor er aan de zijkanten een deel van de foto gehaald kan worden. Gelukkig wordt dit duidelijk aangegeven zodat je achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

De levertijd van het canvasdoek was 5 werkdagen. Het canvasdoek was goed verpakt in een kartonnen doos en had geen ruimte om te schuiven doordat er piepschuim aan de zijkanten geplaatst was. Het eerste wat mij opviel was de printkwaliteit. Hier ben ik zeer tevreden over. Alles is goed en scherp afgedrukt en ook de kleuren komen overeen met wat ik op mijn beeldscherm gezien heb. Niet te donker en ook niet te licht! Verder was het doek strak om het houten frame gespannen waardoor alles er perfect uitzag.

Bij het ophangen van het doek bleek het houten frame een beetje krom te zijn waardoor de hoek aan de linkeronderkant ongeveer 1 centimeter van de muur kwam. Dit stond niet erg mooi. Erg jammer, maar direct een kans om de after sales van Pixum te testen. Na contact te hebben gehad met de klantenservice en een foto als bewijs te sturen werd er direct besloten om een nieuw canvasdoek te sturen. Deze arriveerde na 5 werkdagen en zo was het probleem op de juiste wijze opgelost.

Al met al ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de foto op canvas bij Pixum en kan ik het iedereen aanraden! Ook de klantenservice is goed, dus mocht er iets fout gaan dan kun je een snelle reactie verwachten en in mijn geval werd alles op een nette manier afgehandeld.

Reacties (4)

Zijn er nog prijsacties van Pixum in aandacht, om die mooie kerstfoto’s op canvas te laten bestellen?

Beste Gerard,

Bedankt voor je reactie.
Voor zover wij weten zijn er geen nieuwe acties.

Gebruiksvriendelijke widget heeft Pixum, heb ik al eens eerder gebruikt. Top!

Ik ga binnenkort ook iets bij Pixum bestellen, ben benieuwd.

Laat een reactie achter