Dierenfoto’s bewerken – Laat dieren extra opvallen met lokale aanpassingen

Ontdek met deze tutorial hoe je dieren extra kunt laten opvallen in foto’s. Het kan gebeuren dat dieren wegvallen door een drukke omgeving en kleuren die op elkaar lijken. Wanneer je een gave foto neemt, is het jammer wanneer het dier niet zou opvallen. Met behulp van Lightroom is het mogelijk om de dieren de extra te benadrukken. Dit doen we in de tutorial met lokale aanpassingen. Dat betekent dat je zeer nauwkeurige bewerkingen kunt toepassen in de foto. Bewerk jij met ons mee?

Kom je ergens niet helemaal uit, of heb je een andere vraag? Stel deze dan gerust onder dit artikel. Dan proberen wij jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Meer leren over Adobe Lightroom Classic?

Wil je nóg meer uit Lightroom halen? Allereerst kun je bij ons een gratis minicursus Lightroom volgen. Meld je direct aan en leer meer. Voor iedereen die echt de beste resultaten wilt behalen met Lightroom, hebben wij een complete online cursus Adobe Lightroom. Na aanmelding kun je direct van start en krijg je toegang tot ruim 100 lessen waarin je stap voor stap alle mogelijkheden van Lightroom Classic ontdekt.

Leer jij liever in een leslokaal? Wij organiseren regelmatig een cursus Adobe Lightroom op verschillende locaties. Hieronder vind je de ingeplande cursussen:

Reacties (3)

Julier,
Gaat het in photoshop ook op deze manier?

goed uitgelegd. toch weer wat geleerd

welke fotograaf geeft de cursus in Heerenveen?

Laat een reactie achter