Diafragma, Sluitertijd en ISO?

Diafragma, sluitertijd en ISO hangen allemaal met elkaar samen en vormen eigenlijk de basis van de fotografie. Heb je een camera waarbij je het diafragma en de sluitertijd handmatig kunt instellen en wil je graag meer leren over het verbrand tussen deze begrippen? Canon Canada heeft een leuke, educatieve website gemaakt waarin je kunt oefenen met deze instellingen. Je ziet direct wat het resultaat is van je gekozen instellingen. Klik hier om naar de website te gaan van Canon Canada. Rechts bovenin kun je ook nog op ‘learn’ klikken waar je meer informatie (in het Engels) vindt over diafragma, sluitertijd en ISO.

Wil je graag meer leren, maar dan in het Nederlands? Misschien is een basiscursus fotografie of online fotografie cursus een leuke manier om kennis te maken met de basis van de fotografie en de meest gebruikte functies van je camera.

Belichtingsdriehoek

18 mei 2020

0 responses on "Diafragma, Sluitertijd en ISO?"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE