Condors fotograferen in de Colca Canyon in Peru (Foto Tips #004)

In de rubriek Foto Tips bespreken wij een foto. Je komt te weten met welke camera, objectief en eventuele accesoires de foto gemaakt is, wat de instellingen zijn en waarom er voor die instellingen gekozen is. Ook vertellen wij soms wat het achterliggende verhaal van de foto is of hoe de foto tot stand gekomen is. In de onderstaande video zitten dus handige fotografie tips verwerkt.

Deze week geven je een aantal tips over het fotograferen van vogels. De foto’s zijn gemaakt in de Colca Canyon in Peru, een gebied dat bekend staat voor de condors. In de video leggen wij uit met welke instellingen je het beste vogels kunt fotograferen.

Onder de video vind je de instellingen van de foto. Heb je een vraag? Laat het weten door onderaan de pagina te reageren op deze foto.

Instellingen & Foto apparatuur

Camera: Sony A7R III
Objectief: Sony FE 70-300mm f/4.5-5.6 G OSS

Diafragma: f/5.6
Sluitertijd: 1/800 sec.
ISO: 250
Brandpuntsafstand: 85mm

Als je meer uit je camera wilt halen en meer zekerheid wilt hebben over welke instellingen je nodig hebt in de meest uiteenlopende situaties, kijk dan eens naar onze online fotografie cursus of volg de cursus in één van de vele steden in Nederland.

Foto als wanddecoratie

Deze foto is ook te koop als wanddecoratie. Wij kunnen dit op vele materialen leveren. Of het nu voor thuis of op het werk is, wij zorgen ervoor dat jij binnenkort van een schitterende foto kan genieten.

Op welke materialen kan het gedrukt worden? Denk aan een foto afdruk op canvas, aluminium, hout, Xpozer (fotoposter), plexiglas of diamantglas. Ook een hele muur bedekken met fotobehang behoort tot de mogelijkheden. Stuur ons een bericht via het contactformulier voor meer informatie.

Delen met je fotografie maatjes via:

0 responses on "Condors fotograferen in de Colca Canyon in Peru (Foto Tips #004)"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE