Adobe Lightroom Sneltoetsen Lijst

Adobe Lightroom sneltoetsen zijn een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je sneller kan werken in Adobe Lightroom. In Adobe Lightroom zitten ontzettend veel sneltoetsen, zoveel dat het lastig is ze allemaal te onthouden. Om deze reden hebben wij de belangrijkste Adobe Lightroom sneltoetsen in een PDF document geplaatst zodat je deze kan uitprinten en gebruiken. Bekijk de lijst met sneltoetsen en bepaal voor jezelf welke sneltoetsen handig voor je zijn. Deze Lightroom sneltoetsen kan je vervolgens gaan leren. Houdt de lijst bij je als je aan de slag gaat met Adobe Lightroom. In het begin moet je waarschijnlijk nog even op de sneltoetsen lijst kijken, maar na een aantal keren blijven ze wel in je hoofd zitten.

DOWNLOAD DE SNELTOETSEN

Hoe ziet onze Adobe Lightroom sneltoetsen cheat sheet eruit?

Wij hebben een cheat sheet opgesteld die op een toetsenbord lijkt. Hiermee weet jij direct wat alle toetsen op het toetsenbord doen als je erop drukt. Er zijn ook nog vele toetsen combinaties mogelijk die weer andere functies hebben, maar dit geeft je in ieder geval een goede start. Hieronder zie je de cheat sheet in het klein van de modules bibliotheek en ontwikkelen.

adobe lightroom sneltoetsen bibliotheek

adobe lightroom sneltoetsen ontwikkelvenster

DOWNLOAD DE SNELTOETSEN

Bestaan er nog meer Adobe Lightroom sneltoetsen?

Jazeker! Heel veel meer zelfs. In Adobe Lightroom kan je per module een lijst van sneltoetsen opvragen. Je zult zien dat er veel toetsencombinaties zijn met de Shift, Alt en Ctrl (Cmd bij Mac) toets en de letters. Via ‘Help’ in het menu kan je naar de optie ‘Sneltoetsen voor de module….’ gaan. Je krijgt dan een overzicht van alle sneltoetsen.

Lightroom Sneltoetsen Opvragen

Reacties (11)

Graag lijst sneltoetsen lightroom classic

Wij hebben op de agenda staan om het sneltoetsen spiekbriefje te updaten. Gelukkig is een groot deel nog steeds hetzelfde.

Ik zou graag de lijst met sneltoetsen ontvangen.

Hallo Freddie,

In het artikel vind je een veld om je emailadres en naam in te vullen. Daarna ontvang je de lijst direct.

Wim Scheire Fotograaf

hallo,
ben op zoek naar
hoe werk ik met Lr 6 en contour shuttle pro v2

Wij hebben helaas geen ervaring met de contour shuttle pro v2

[…]  de Rooij fotografie kan je een PDF aanvragen met alle sneltoetsen, het ligt geplastificeerd onder mijn beeldscherm. Hoe […]

Ik zou graag de lijst met sneltoetsen ontvangen.

Gr.
Vincent

De lijst staat inmiddels in je mailbox.

Hallo;

Ik zoek oa de sneltoets voor de vignettenring
en andere effecten cq toepassingen in LR 4.4

alvast bedankt

C.Vader

Beste Cees,

Voor het toepassen van deze effecten zijn geen sneltoetsen, omdat je de mate van het effect zelf moet bepalen met behulp van de schuifbalkjes.

Laat een reactie achter