Adobe Lightroom & Photoshop Tutorial

Adobe Lightroom & Adobe Photoshop tutorials maak ik op regelmatige basis, maar ik ben van plan om dat vaker te gaan doen. Enkele maanden geleden heb ik de onderstaande Lightroom & Photoshop video tutorial op mijn Youtube kanaal gezet en veel positieve reacties ontvangen via de email. Dat vind ik ontzettend leuk om te horen en motiveert mij ook om dit vaker te gaan doen.

Mijn doel is tenslotte om iedereen met een camera meer te leren over fotografie en fotobewerking op een manier die door fotograferend Nederland leuk en educatief gevonden wordt. Video tutorials is één van deze manieren.

Online Cursus Adobe Lightroom Classic CC Online Cursus Adobe Photoshop CC

Delen met je fotografie maatjes via:

0 responses on "Adobe Lightroom & Photoshop Tutorial"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE