De Rooij Fotografie Show

Wat is De Rooij Fotografie Show? Het is onze fotografie show op woensdagavond 19:30 uur over fotografie waarin de kijker centraal staat.

Op 24 maart 2021 was de (voorlopig) laatste uitzending van de fotografie show. In april komen we met iets nieuws, interviews met fotografen. Abonneer je op ons YouTube kanaal en mis dit niet.

Tijdens de fotografie show kun je live vragen stellen in de chatbox en we hebben terugkerende rubrieken, zoals:
• Fotobeoordelingen
• Laat jouw foto bewerken
• Fotografie nieuws & trends
• Kijkje achter de schermen
• Tip van de maand
• Vraag van de maand

In de fotografie show zitten altijd handige tips over fotografie en fotobewerking verwerkt, dus je gaat er sowieso iets van leren.

Een fotografie show duurt meestal 45-60 minuten.

Ingeplande shows

Op de onderstaande woensdagen zal er weer een fotografie show zijn. De registratie is niet meer nodig en je kunt op de onderstaande woensdag om 19:30 uur direct meekijken op ons YouTube kanaal. De fotografie shows starten altijd om 19:30 uur.

– Woensdag 18 november 2020 – Bekijk de herhaling
– Woensdag 16 december 2020 – Bekijk de herhaling
– Woensdag 20 januari 2021 – Bekijk de herhaling
– Woensdag 17 februari 2021 – Bekijk de herhaling
– Woensdag 24 maart 2021 – Bekijk de herhaling

De Rooij Fotografie Show

Jouw foto bewerkt?

Wil jij graag een foto van jezelf laten bewerken door Mark de Rooij in de fotografie show? Stuur het originele RAW bestand op via WeTransfer, naar info@derooijfotografie.nl, onder vermelding van De Rooij Fotografie Live. Dan weten wij dat het voor de live show bedoeld is.

Vraag van de week & Fotobeoordeling

Heb jij een leuke vraag gerelateerd aan fotografie of fotobewerking? Mail het naar ons of stuur een privébericht naar ons Instagram account. Gebruik op Instagram de #derooijfotografie om kans te maken op een fotobeoordeling tijdens de fotografie show. Dit is voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.