Privéles Adobe Lightroom

Adobe Lightroom is een ontzettend krachtig en gebruiksvriendelijk programma om al je foto’s in te bewerken en te beheren. De belangrijkste en meest gebruikte opties voor fotobewerking zijn in Adobe Lightroom samengevoegd waardoor je in dit programma erg efficiënt te werk kunt gaan. Adobe Lightroom gebruik ik al sinds 2008 en inmiddels heb ik mijn workflow geoptimaliseerd. Aangezien Lightroom vele mogelijkheden heeft, en zeker voor beginnende gebruikers ingewikkeld kan zijn, organiseer ik workshops om de complete workflow door te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om een privéles op maat samen te stellen.

 

1 op 1 workshops door het hele land

De workshop Adobe Lightroom geef ik als privéles, dus het zijn 1 op 1 sessies zodat de inhoud helemaal op jou afgestemd wordt. Vragen kunnen direct gesteld worden en op deze manier kun je Adobe Lightroom snel onder de knie krijgen. Privélessen geven wij door heel Nederland en België dus wij kunnen wij jou thuis komen, maar het is uiteraard ook mogelijk om naar onze cursusruimte in Rotterdam te komen.

Adobe Lightroom Les

 

Kosten van een privéles Adobe Lightroom

De prijs voor de privé workshop Lightroom is 75 euro per uur. Deze prijs is van toepassing op alle workshops die in onze cursusruimte in Rotterdam gehouden worden en inclusief koffie/thee. Het is ook mogelijk dat wij langs komen bij jou. Er komen in dit geval wel reiskosten bij. Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je informatie opvragen over de meerprijs.

 

Data van de cursus

Een datum voor de privé workshop Lightroom is onderling te bespreken. Dit kan op een doordeweekse dag (overdag of ‘s avonds), maar het is ook mogelijk om het in het weekend in te plannen. Standaard duurt een privéles ongeveer 2,5 uur. Eventueel kunnen er meerdere of langere lessen ingepland worden. Ook zijn kortere sessies mogelijk (vanaf 1 uur) indien je slechts een aantal specifieke vragen hebt.

 

Locatie

De cursus wordt normaal gesproken gehouden in Rotterdam (gratis parkeren). Zoals aangegeven reizen wij door heel Nederland én België om deze workshops te geven dus wij kunnen ook bij jou thuis komen.

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag inschrijven voor de workshop Lightroom? Geef je dan snel op zodat jij binnenkort Lightroom kunt gebruiken om je foto’s te bewerken. Aanmelden gaat via het onderstaande contactformulier.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE