Privéles Adobe Lightroom

Adobe Lightroom is een ontzettend krachtig en gebruiksvriendelijk programma om al je foto’s in te bewerken en te beheren. De belangrijkste en meest gebruikte opties voor fotobewerking zijn in Adobe Lightroom samengevoegd waardoor je in dit programma erg efficiënt te werk kunt gaan. Wij hebben ervaring met Adobe Lightroom sinds 2010 en het fotobewerkingsprogramma heeft geen geheimen meer voor ons. Aangezien Lightroom vele mogelijkheden heeft, en zeker voor beginnende gebruikers ingewikkeld kan zijn, organiseren wij 1-op-1 privélessen waarbij we een programma op maat maken. Eventueel is het ook mogelijk een cursus Adobe Lightroom bij ons in Rotterdam of Amsterdam te volgen. Ook bieden we een zeer uitgebreide online cursus Adobe Lightroom aan waarin je toegang krijgt tot 100+ lessen en alles in je eigen tempo kunt doornemen.

1-op-1 Privélessen door het hele land

Nadat wij het onderstaande formulier ontvangen hebben bekijken wij op basis van je problemen/leerdoelen hoeveel tijd er nodig is om alles uit te leggen. Vaak kan dit al in een privéles van een paar uurtjes. Omdat Lightroom best uitgebreid is kunnen we ook meerdere (korte) lessen inplannen. Dat voorkomt dat je een overvloed aan informatie ontvangt op 1 dag.

Het is mogelijk dat een van onze Lightroom docenten bij je langskomt, maar het is ook mogelijk de privélessen te volgen op onze hoofdvestiging in Rotterdam.

Cursus Adobe Lightroom Classic en Lightroom 6

Kosten privéles Adobe Lightroom

De prijs voor de privé workshop Lightroom is 75 euro per uur. Deze prijs is van toepassing op alle workshops die in onze cursusruimte in Rotterdam gehouden worden en inclusief koffie/thee. Het is ook mogelijk dat wij langs komen bij jou. Er komen in dit geval wel reiskosten bij. Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je informatie opvragen over de meerprijs.

Datum in overleg

Een datum voor de privé workshop Lightroom is onderling te bespreken. Dit kan op een doordeweekse dag (overdag of ‘s avonds), maar het is ook mogelijk om het in het weekend in te plannen. Standaard duurt een privéles ongeveer 2,5 uur. Eventueel kunnen er meerdere of langere lessen ingepland worden. Ook zijn kortere sessies mogelijk (vanaf 1 uur) indien je slechts een aantal specifieke vragen hebt.

Locatie

De cursus wordt normaal gesproken gehouden in Rotterdam (Elektroweg). Het is mogelijk om in de straat te parkeren (betaald). Ook is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoals aangegeven reizen wij door heel Nederland én België om deze workshops te geven dus wij kunnen ook bij jou thuis komen.

Privéles Lightroom aanvragen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag inschrijven voor een privéles Lightroom? Geef je dan snel op zodat jij binnenkort Lightroom kunt gebruiken om je foto’s te bewerken. Aanmelden gaat via het onderstaande contactformulier. Gebruik het onderstaande formulier ook voor eventuele vragen.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right