Online Privéles Fotografie (Skype / Teamviewer)

Wil je graag privéles fotografie, maar kan je niet naar een locatie van ons reizen? Wij helpen je graag verder met een online privéles fotografie die we via Skype en/of Teamviewer houden. We plannen online videosessies in zodat we elkaar kunnen zien en met fotografie aan de slag kunnen. Op deze manier is het dus ook mogelijk om meer te leren over je eigen camera, de basistechnieken van de fotografie of meer geavanceerde onderwerpen zoals het HDR fotografie, nachtfotografie, het fotograferen van landschappen of architectuur. Ook is het mogelijk om op deze manier meer te leren over fotobewerking in Adobe Lightroom, Photoshop Elements en Photoshop CS/CC.

 

Online sessie inplannen

De datum, het tijdstip en de lengte van de online fotografielessen worden in overleg vastgelegd. Vul het onderstaande formulier in om je leerdoelen door te geven. Aan de hand van jouw leerdoelen kunnen wij een op maat gemaakte fotografieles voorstellen waarbij wij je direct laten weten hoeveel lesuren het bij elkaar is. Daarna plannen we in overleg één of meerdere data in. Aangezien het om online sessies gaat is het ook mogelijk om meerdere korte sessies in te plannen in plaats van één lange sessie.

De hoeveelheid stof die tijdens de les behandeld wordt hangt af van je voorkennis en natuurlijk van hoe snel je oppikt. Tijdens de fotografieles wordt alles uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden. Daarnaast krijg je opdrachten die je na (of tijdens) de fotografieles direct kunt uitvoeren. Op deze manier breng je alles ook gelijk in de praktijk.

 

Kosten online fotografieles

De kosten voor een privéles zijn 75 euro per uur.

 

Aanmelden voor een online privé fotografieles

Begint het al te kriebelen en wil je snel een online privé fotografieles volgen? Vul het onderstaande contactformulier in en ik reageer binnen 24 uur op jouw aanvraag.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE