GRATIS MINI CURSUS
FOTOGRAFIE

Meld je aan en ontvang deel 1 direct per e-mail

Gratis Fotografie Cursus - De Rooij Fotografie

INHOUD GRATIS CURSUS FOTOGRAFIE

We hebben een leuk, gratis educatief programma voor je klaar staan die je met een spiegelreflexcamera, systeemcamera en (geavanceerde) compactcamera kan volgen.

Door je gegevens in te vullen ontvang je direct een gratis eBook met 7 fotografie tips die belangrijk zijn als je gaat fotograferen. Op de bedankpagina vind je ook nog instructies om toegang te krijgen tot een extra eBook t.w.v. €9,95. De komende 10 dagen krijg je sowieso het volgende toegestuurd:
– 2 fotografie videolessen
– 1 handige cheat sheet
– 2 whitepapers over avondfotografie
– 37 extra fotografie tips
– 1 webinar video over fotobewerking
– 1 verrassing

ONTVANG DIRECT DEEL 1 VAN DE MINI CURSUS

Direct na aanmelding ontvang je het eBook 7 Fotografie Tips Voor Nog Mooiere Foto’s. De andere onderdelen van de mini cursus ontvang je in delen, zodat je alles rustig kan doornemen.

HET VERVOLG VAN DE GRATIS MINI FOTOGRAFIE CURSUS

DEEL 2
MORGEN

2 fotografie videolessen + handige cheat sheet

DEEL 3
OVER 4 DAGEN

2 whitepapers met tips over avondfotografie

DEEL 4
OVER 7 DAGEN

37 extra fotografie tips in diverse artikelen

DEEL 5
OVER 10 DAGEN

Toegang tot een webinar over fotobewerking

GRATIS CURSUS FOTOGRAFIE VOLGEN

WAAROM EEN GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS?

Wij bieden een gratis fotografie cursus aan om kennis te maken met ons. Wij hebben een uitgebreid aanbod van (online) cursussen en workshops op gebied van fotografie en fotobewerking, maar wij begrijpen dat je ons eerst beter wilt leren kennen voordat je die stap neemt. De Rooij Fotografie biedt sinds 2011 cursussen en workshops aan waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd prioriteit heeft gehad. Ondanks dat wij flink gegroeid zijn, ruim 4000 betalende cursisten per jaar, staan deze twee punten nog steeds bovenaan onze lijst.

VOOR WIE IS DEZE GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS?

De gratis fotografie cursus is met name voor de hobbyfotografen die meer willen leren op technisch gebied. Zo leer je in de gratis mini cursus fotografie meer over scherpstellen, de belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en ISO-waarde), maar gaan we ook in op compositie en krijg je tips over HDR fotografie en avondfotografie. Wat dat betreft is de gratis mini cursus vrij divers en geeft het mooie introducties in verschillende vakgebieden.

EN NA DEZE GRATIS FOTOGRAFIE CURSUS?

Dat is geheel aan jou. Wellicht heb je al voldoende opgestoken en kan je nu lekker fotograferen met je camera. Of misschien wil je graag nog meer leren over je eigen camera en fotografie. Aan het einde van deze gratis fotografie cursus laten wij je zien wat de mogelijkheden bij ons zijn, want er is nog zoveel meer te leren. Wij helpen je graag verder.

GRATIS WEBINARS OVER FOTOGRAFIE

Regelmatig organiseren wij ook online live fotografielessen (webinars) die je kunt volgen. Schrijf je in en kijk mee op het aangegeven tijdstip. Aanmelden is helemaal gratis en zo leer je keer op keer iets nieuws. Bekijk de webinar agenda en hopelijk komen de ingeplande data uit.

1389 beoordelingen | 9.2

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE
Hulp nodig? WhatsApp ons