MELD JE HIER GRATIS AAN:

GET THE PICTURE

4 UITDAGENDE OPDRACHTEN IN 4 WEKEN

3, 10, 17 & 24 JUNI 2022

GRATIS DEELNAME

Op 3 juni ontvang je de 1e opdracht.
Het uitvoeren van de opdrachten kan in de hele maand juni.
Voor alle fotografieliefhebbers

Hou jij van fotograferen en een uitdaging? Doe dan mee met Get the Picture. Het online evenement van juni 2022 waaraan je gratis kunt deelnemen. Op 3, 10, 17 en 24 juni ontvang je per e-mail een uitdagende fotografieopdracht die je in het weekend (of de dagen erna) kunt gaan uitvoeren. Het zijn geen alledaagse opdrachten, dus laat je verrassen!

Iedere opdracht wordt in een korte video uitgelegd. Je krijgt er direct een aantal handige en inspirerende tips bij! Heb je de opdracht uitgevoerd? Upload je mooiste foto op ons online cursistenplatform. Wij maken een gratis account voor je aan, zodat je ook de foto’s van andere deelnemers kunt bekijken en daarop kunt reageren.

Wij zorgen er dus voor dat je in juni lekker bezig bent met fotografie en je camera. Dat is de beste manier om mooiere foto’s te maken!

Programma Get the picture:

1e opdracht: 3 juni 2022 (uiterlijk 15:00u ontvang je een e-mail die linkt naar een video met de opdracht)
1e opdracht: 10 juni 2022 (uiterlijk 15:00u ontvang je een e-mail die linkt naar een video met de opdracht)
1e opdracht: 17 juni 2022 (uiterlijk 15:00u ontvang je een e-mail die linkt naar een video met de opdracht)
1e opdracht: 24 juni 2022 (uiterlijk 15:00u ontvang je een e-mail die linkt naar een video met de opdracht)

Vraag & antwoord

Is deelname helemaal gratis en vrijblijvend?
Dat klopt. Ons doel is om zoveel mogelijk fotografen iets te leren over fotografie en te inspireren. Dat doen we regelmatig met gratis (online) evenementen.

Heb ik veel fotografie-ervaring nodig om deel te nemen?
Nee, Get the Picture is leerzaam en inspirerend voor zowel beginnende als verder gevorderde fotografen

Kan ik ook deelnemen met een smartphone?
Jazeker! Alle opdrachten kun je ook uitvoeren met een smartphone. Uiteraard heb je met een systeemcamera of spiegelreflexcamera misschien iets meer instelmogelijkheden, maar dat wil niet per se zeggen dat je foto’s mooier/beter worden.

Mag ik de opdrachten ook op een andere datum uitvoeren?
Uiteraard, maar het uploaden en bekijken van foto’s kan t/m 7 juli 2022

Kan ik de opdrachten samen met anderen uitvoeren?
Dat mag ook. Binnen de online cursistenomgeving (waar je een gratis account krijgt) heb je de mogelijkheid om in contact te komen met andere deelnemers. Natuurlijk kun je ook bekenden in je eigen omgeving uitnodigen om aan te melden.

Worden foto’s beoordeeld die geüpload worden?
Wij zullen de foto’s zeker bekijken, we vinden het leuk om te zien hoe creatief iedereen met de opdrachten omgaat. We zullen ook reageren op diverse foto’s, maar kunnen niet beloven dat wij op iedere foto reageren. Dit zal afhangen van het aantal deelnemers. Het voornaamste doel van het delen van een foto is om anderen te inspireren en zelf inspiratie op te doen door te kijken hoe andere deelnemers de opdracht uitgevoerd hebben.

Over De Rooij Fotografie

De Rooij Fotografie is in 2011 opgericht door Mark de Rooij (zie foto) met als doel zoveel mogelijk mensen te helpen om betere foto’s te maken. Met het uitgebreide aanbod basiscursussen, workshops & masterclasses en online cursussen hebben we in de afgelopen 11 jaar ruim 30.000 cursisten verder geholpen en daar zijn we heel blij mee.

We kijken al uit naar de foto’s die jij gaat maken met Get the Picture en hopen je zo te inspireren om (nog) meer met fotografie bezig te zijn. Het is de mooiste passie die je kunt hebben, er is veel te leren en wij helpen je graag verder.

Auteur Eerste Hulp Bij Fotograferen