Transcontinenta

Distributeur van bekende fotografiemerken

Transcontinenta - Sponsor fotowedstrijd
Transcontinenta

Transcontinenta is distributeur van bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Voor de fotografie distribueren ze onder andere de bekende merken Carry Speed, Gitzo, Hähnel, Leica, Lensbaby, Lexar, Manfrotto, NiSi en Tamron.

NiSi filters

NiSi Optics

NiSi is het merk voor foto- en video filters en heeft tot nu toe meer dan 100 verschillende soorten filters en houders op de markt gebracht. NiSi blijft innoveren en trendsetten binnen dit specifieke toepassingsgebied. Elk jaar worden er meer dan 10 nieuwe producten geïntroduceerd. NiSi bezit meer dan 20 internationale patenten voor technologie en design. Daarnaast werkt NiSi samen met enkele van ‘s werelds beste professionele fotografen, waardoor zij hun producten verder kunnen optimaliseren op basis van feedback van deze gebruikers.

Peak Design

Peak Design is de leider in crowdfunding en maakt de beste draag oplossingen in zijn klasse die je uitrusting georganiseerd, beschermd en toegankelijk houden, zodat je vrij bent om te avonturen, te pendelen en te creëren. Sinds 2010 maakt Peak Design innovatieve draag oplossingen met een eenvoudige overkoepelende ontwerprichtlijn: maak de beste producten.

Peak Design Capture Clip