GRATIS MINI CURSUSSEN

Gratis webinars over fotografie en fotobewerking

BEGINNEN MET
FOTOBEWERKING

meerdere data (meer info)
niet live, maar een uitgebreide videoles

Gratis mini cursus Adobe Lightroom

FOTO'S NOG MOOIER MAKEN IN
ADOBE LIGHTROOM

meerdere data (meer info)
niet live, maar een uitgebreide videoles

Webinar over camera filters

FOTOGRAFEREN MET
CAMERA FILTERS

meerdere data (meer info)
niet live, maar een uitgebreide videoles

Wat is een webinar?

Een webinar is een online variant op een seminar. Het is dus een online bijeenkomst. Het ingeplande webinar gaat 100% over fotografie dus als fotografie liefhebber mag je dit niet missen. En het is nog gratis ook!

Wat gaan wij doen tijdens het webinar?

Tijdens het webinar wordt er een specifiek onderwerp over fotografie besproken. Het onderwerp is bovenaan deze pagina te vinden.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Indien de inschrijfperiode geopend is vind je boven deze vragen een aanmeldknop. Door op deze knop te klikken en het aanmeldformulier in te vullen krijg je een e-mail met een inschrijfbevestiging.

Zie je geen aanmeldknop of kun je niet deelnemen en wil je wel op de hoogte blijven van eventuele nieuwe webinars? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Hoelang duurt het webinar?

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten waarin we zoveel mogelijk laten zien.

Kan ik tijdens het webinar vragen stellen?

Aan het einde van het webinar worden enkele vragen beantwoord die gerelateerd zijn aan de behandelde onderwerpen. Dit deel van het webinar duurt ongeveer 15 minuten. Vragen die wij niet tijdens het webinar beantwoorden, worden achteraf via de email beantwoord.

Kan ik het webinar ook later nog terugkijken?

Het terugkijken van het webinar is alleen mogelijk indien je lid bent van onze Photo Inspiration Club. Gedurende je lidmaatschap blijf je toegang houden tot de herhaling en kun je deze onbeperkt bekijken.

Moet ik software installeren om het webinar te kunnen volgen?

Als jij het webinar gaat volgen op een computer of laptop, dan is geen extra software vereist. Wel kan het zijn dat je internetbrowser om toestemming vraagt om beeld en geluid te ontvangen.

Kan ik het webinar ook op een tablet of smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. We raden je wel aan om gebruik te maken van WiFi aangezien het streamen van het webinar veel MB’s kost.

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE