Priveles Basiscursus Fotografie (Skype)

Artikelnummer: 70221.
Categorie: .

Priveles Basiscursus Fotografie (Skype)

 160,00 incl. btw

De inhoud is vergelijkbaar met een basiscursus op locatie.
De 2 Skype sessies worden in overleg ingepland.
De getoonde prijs is de totaalprijs voor 2 lessen van 1.5 uur.

Waarom De Rooij Fotografie

Fotografie Cursus Ervaren fotografiedocenten

fotografie cursus Veel persoonlijke aandacht

fotografie cursus Cursussen sinds 2011

fotografie cursus Al 20.000+ tevreden cursisten

fotografie cursus Klanttevredenheid staat voorop

Wil je een basiscursus fotografie op korte termijn volgen en dit 1-op-1 doen met een fotografiedocent(e) van De Rooij Fotografie? Dat is nu tijdelijk mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Samen met een fotografiedocent(e) worden alle onderwerpen van onze basiscursus fotografie in 2 online Skype sessies doorgenomen. Na beide Skype sessies krijg je een aantal opdrachten die je zowel binnen als buiten kunt uitvoeren. Op deze manier kun je alle theorie direct in de praktijk toepassen.

 

Wat heb je nodig voor deze privélessen?
– Een eigen camera met P, A (of Av bij Canon), S (of Tv bij Canon) en M-stand
– Een computer/laptop met Skype (gratis te downloaden) en een webcam en microfoon (tip: heb je oordopjes met microfoon van een smartphone? Als je deze kunt aansluiten op je computer/laptop dan heb je vaak perfect geluid)

 

Wat ga je leren?
Precies hetzelfde als bij een basiscursus op locatie. De totale tijdsduur is welliswaar korter, maar dat komt omdat er in een 1-op-1 sessie veel gerichter lesgegeven wordt en dat de volledige aandacht op jou gericht is. Daarnaast nemen de praktijk oefeningen ook de nodige tijd in die niet bij de 2x 1.5 uur meegenomen zijn. Je krijgt na beide lessen praktijkoefeningen mee, zodat je die na de lessen kunt uitvoeren.

 

Wanneer zijn de 2 Skype sessies?
Dit plannen we in overleg in. Bij het invullen van je naam en e-mailadres in het bestelproces vind je ook een veld voor bestelnotities. Geef aan welke dagen/tijdstippen je voorkeur hebben. Samen met de docent(e) kijken we naar de mogelijkheden, zodat er in overleg 2 Skype sessies ingepland worden. Wij raden aan de 2e Skype sessie minimaal 1 tot 2 weken na de 1e sessie in te plannen, zodat je tussendoor voldoende tijd hebt om te oefenen.

Deel met je vriend(in)en: