3 Dagen alles over fotobewerking

OPNAMES
FOTOBEWERKINGS 3-DAAGSE

MAAK JE FOTO’S
NOG MOOIER

3 online video’s over fotobewerking
(+/- 5 uur kijk- en leerplezier)

VOOR €24,99

1000+ fotografen hebben al toegang tot deze video’s ↴

Tijdens de Fotobewerkings 3-daagse heeft fotograaf Mark de Rooij 3 avonden achter elkaar foto’s bewerkt van A tot Z in verschillende fotobewerkingsprogramma’s. Je hebt nu de kans om toegang te krijgen tot de opnames, inclusief de vraag & antwoord sessies die na de bewerkingen volgden.

Na een hele korte introductie over het fotobewerkingsprogramma bewerkt hij 1 tot 1.5 uur verschillende foto’s. Van de basisbewerkingen tot meer geavanceerde bewerkingen, zo kun je meer leren over de mogelijkheden van deze programma’s en ook leren hoe je verschillende bewerkingen kunt uitvoeren op jouw eigen foto’s. Ook zijn er tijdens de livesessies vragen gesteld door kijkers. Deze worden beantwoord en zijn dus ook terug te zien.

opname 1: Lightroom classic + Photoshop

Adobe Lightroom wordt wereldwijd het meest gebruikt door fotografen voor fotobewerking. In de eerste opname gaan we foto’s bewerken in Adobe Lightroom Classic en zullen er ook diverse bewerkingen in Photoshop uitgevoerd worden, omdat het niet mogelijk is in Lightroom of doordat de bewerkingen makkelijker te realiseren zijn in Photoshop.

opname 2: LUMINAR AI

Met behulp van LuminarAI kun je slimme en snelle bewerkingen maken en dus veel tijd besparen. We gaan verschillende foto’s bewerken, zodat jij ook meer uit dit fotobewerkingsprogramma kunt halen.

opnames 3: AFFINITY PHOTO

Affinity Photo is een uitstekend alternatief voor Photoshop. Je hebt vergelijkbare mogelijkheden die we laten zien tijdens de verschillende fotobewerkingen. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je nog meer controle over lokale aanpassingen? Met behulp van deze opname gaat het zeker lukken.

Over de docent van deze 3-daagse:

Mark de Rooij, de docent van deze avond 3-daagse, begon ruim 15 jaar geleden een grote interesse te krijgen in fotografie. Om alles uit zijn camera te halen pakte hij de handleiding van zowel de camera als fotobewerkingsprogramma’s erbij. Hij kwam al snel tot de conclusie dat fotobewerking niet te leren is vanuit een handleiding of een paar opnames op YouTube. Daarnaast zijn er op het internet veel tegenstrijdige adviezen te vinden en een duidelijke structuur ontbreekt vaak.

Na meer dan 8 jaar cursussen en opnames opgenomen te hebben over fotobewerking, deelt hij nu in 3 opnames van de avond 3-daagse de belangrijkste punten in deze beknopte maar leerzame serie. Wil jij snel vooruitgang boeken en aan de slag aan de hand van concrete adviezen? Meld je dan aan voor de opnames van onze avond 3-daagse en leer meer over de nabewerking in 3 verschillende programma’s.

Auteur Eerste Hulp Bij Fotograferen
VOOR WIE ZIJN DEZE OPNAMES?

Deze opnames zijn voor…

  • iedereen die benieuwd is naar wat je met fotobewerking kunt bereiken
  • iedereen die nog niet zo goed overweg kan met Lightroom Classic, Photoshop, Luminar AI of Affinity Photo
  • iedereen die meer wilt leren over het bewerken van foto’s, van A tot Z
Hoe kan ik de OPNAMES bekijken?

Na het aanmelden voor de opnames van de avond 3-daagse krijg je van ons toegang tot onze online community. In deze community heb je ook toegang tot de opnames van de avond 3-daagse. Deze kun je dan onbeperkt terugkijken.

DIRECT AANMELDEN

Voor slechts €24,99 kun je hieronder aanmelden voor de 3 opnames. Na aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een orderbevestiging per e-mail. Na deze e-mail krijg je ook de persoonlijke inloggegevens voor de foto community waar je de opnames kunt bekijken. Ruim 1000 fotografen hebben zich aangemeld. Meld jij je ook aan ?

Waarom bieden wij deze opnames aan?

1200x1200 fb ad fotobewerkings 3 daagse ad4

Fotobewerking lijkt niet voor iedereen weggelegd, maar wij weten zeker dat iedereen het kan leren. Er zijn veel verschillende fotobewerkingsprogramma’s te koop en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Tijdens deze 3 opnames ga je al snel zien wat de verschillen zijn tussen de fotobewerkingsprogramma’s en leer je veel over eenvoudige en geavanceerde fotobewerkingen. Zo leer je meer over het fotobewerkingsprogramma wat je al hebt en kun je ook direct zien of een extra fotobewerkingsprogramma een meerwaarde voor jou heeft.

We hebben besloten dit allemaal aan te bieden als een leerzame avond 3-daagse, uitgelegd door Mark de Rooij. De opnames zijn nu beschikbaar tegen een aanbiedingsprijs. Zo kunnen alle fotografen die serieus aan de slag willen met fotobewerking een goede start maken.