3 Dagen alles over fotobewerking

FOTOBEWERKINGS 3-DAAGSE
MAAK JE FOTO’S
NOG MOOIER

Deze actie loopt af over:

3 online seminars over fotobewerking

VAN €45,-    VOOR €4,95

Iedere avond gaat fotograaf Mark de Rooij foto’s bewerken. Na een hele korte introductie over het fotobewerkingsprogramma bewerkt hij een uur lang verschillende foto’s. Van de basisbewerkingen tot meer geavanceerde bewerkingen. In de laatste 30 minuten is er ruimte voor het stellen van vragen.

AVOND 1: Lightroom classic + Photoshop

Dinsdag 9 maart 2021 | 19:30 t/m 21:00 uur
Adobe Lightroom wordt wereldwijd het meest gebruikt door fotografen voor fotobewerking. Tijdens de eerste avond gaan we foto’s bewerken in Adobe Lightroom Classic en zullen er ook diverse bewerkingen in Photoshop uitgevoerd worden, omdat het niet mogelijk is in Lightroom of doordat de bewerkingen makkelijker te realiseren zijn in Photoshop.

AVOND 2: LUMINAR AI

Woensdag 10 maart 2021 | 19:30 t/m 21:00 uur
Met behulp van LuminarAI kun je slimme en snelle bewerkingen maken en dus veel tijd besparen. We gaan verschillende foto’s bewerken, zodat jij ook meer uit dit fotobewerkingsprogramma kunt halen.

AVOND 3: AFFINITY PHOTO

Donderdag 11 maart 2021 | 19:30 t/m 21:00 uur
Affinity Photo is een uitstekend alternatief voor Photoshop. Je hebt vergelijkbare mogelijkheden die we laten zien tijdens de verschillende fotobewerkingen. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je nog meer controle over lokale aanpassingen? Dat ga je deze avond leren.

Over de docent van deze 3-daagse:

Mark de Rooij, de docent van deze avond 3-daagse, begon ruim 10 jaar geleden een grote interesse te krijgen in fotografie. Om alles uit zijn camera te halen pakte hij de handleiding van zowel de camera als fotobewerkingsprogramma’s erbij. Hij kwam al snel tot de conclusie dat fotobewerking niet te leren is vanuit een handleiding of een paar video’s op YouTube. Daarnaast zijn er op het internet veel tegenstrijdige adviezen te vinden en een duidelijke structuur ontbreekt vaak.

Na meer dan 8 jaar cursussen en video’s opgenomen te hebben over fotobewerking, deelt hij nu in 3 avonden de belangrijkste punten in deze beknopte maar leerzame serie. Wil jij snel vooruitgang boeken en aan de slag aan de hand van concrete adviezen? Dan helpt Mark je graag verder met deze 3-daagse avondcursus!

Auteur Eerste Hulp Bij Fotograferen
VOOR WIE IS de fotobewerkings 3-daagse?

Dit online evenement is voor…

  • iedereen die benieuwd is naar wat je met fotobewerking kunt bereiken
  • iedereen die nog niet zo goed overweg kan met Lightroom Classic, Photoshop, Luminar AI of Affinity Photo
  • iedereen die meer wilt leren over het bewerken van foto’s, van A tot Z
Kan ik ook één van de avonden meekijken?

Het is mogelijk om één avond mee te kijken voor 2,95 per sessie. Voor slechts 4,95 kijk je echter álle avonden! Veel bewerkingen die in Luminar uitgevoerd worden kunnen ook in Lightroom uitgevoerd worden en hetzelfde geldt als je Photoshop met Affinity Photo vergelijkt. Dus zelfs als je een fotobewerkingsprogramma niet hebt kun je er nog veel van opsteken.

DIRECT AANMELDEN

Je kunt hieronder aanmelden voor één van de avonden of alle drie voor het actietarief van €4,95. Na aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een orderbevestiging per e-mail. In deze orderbevestiging vind je per avond een persoonlijke link waarmee je toegang krijgt tot het online seminar.

Of voor als je maar één avond mee wilt kijken:

Waarom organiseren wij deze 3-daagse?

1200x1200 fb ad fotobewerkings 3 daagse ad4

Fotobewerking lijkt niet voor iedereen weggelegd, maar wij weten zeker dat iedereen het kan leren. Er zijn veel verschillende fotobewerkingsprogramma’s te koop en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Tijdens deze 3 avonden ga je al snel zien wat de verschillen zijn tussen de fotobewerkingsprogramma’s en leer je veel over eenvoudige en geavanceerde fotobewerkingen. Zo leer je meer over het fotobewerkingsprogramma wat je al hebt en kun je ook direct zien of een extra fotobewerkingsprogramma een meerwaarde voor jou heeft.

We hebben besloten dit allemaal aan te bieden als een leerzame avond 3-daagse, uitgelegd door Mark de Rooij met een live vraag en antwoord sessie na afloop. We bieden dit eenmalig aan tegen een aanbiedingsprijs. Zo kunnen alle fotografen die serieus aan de slag willen met fotobewerking een goede start maken. Zien we jou ook op 9, 10 en 11 maart?