Foto Challenge

Meld je gratis aan

4 foto challenges in 2 weken!
7.500+ fotografie liefhebbers zijn je al voorgegaan.

Opdracht 1 ontvang je binnen 15 minuten

MELD JE VANDAAG NOG AAN

0
+
AANMELDINGEN

4 Opdrachten in 2 weken. Durf jij het?

Tijdens de Foto Challenge ga jij 4 foto challenges uitvoeren in 2 weken. Direct na aanmelding ontvang jij de eerste foto challenge. Deze foto challenge kan jij in het eerst volgende weekend uitvoeren (of direct als je in het weekend aanmeldt). Na dit weekend, op de eerst volgende vrijdag (in de avond), ontvang je de 2e en 3e foto challenge, zodat je het hele weekend hebt om die uit te voeren. De vrijdag erop ontvang je foto challenge 4. Heb je onverwacht geen tijd? Geen probleem, want je mag er ook langer over doen.

Naast de foto challenge krijg je ook diverse foto’s te zien voor inspiratie, zodat je gericht aan de foto challenge kunt starten.

Na het maken van foto’s selecteer je de beste die je vervolgens kunt uploaden via het platform van onze fotoclub (je kunt een gratis account aanmaken). Zo kan je ook de foto’s van alle andere deelnemers zien. 

1425 beoordelingen | 9.3

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE