Foto Challenge

Meld je gratis aan

4 uitdagende foto opdrachten!
7.500+ fotografie liefhebbers zijn je al voorgegaan.

 
 

Opdracht 1 ontvang je binnen 15 minuten

MELD JE VANDAAG NOG AAN

0
+
AANMELDINGEN

Foto Challenge

4 Opdrachten in 8 dagen of 3 weken. Durf jij het aan?

Tijdens de Foto Challenge ga jij 4 foto challenges uitvoeren over een bepaalde periode. Je kunt kiezen uit 8 dagen of 3 weken. Op basis van van je keuze doe je de challenge in je eigen tempo. In beide gevallen ontvang je wel direct na aanmelding de eerste foto challenge! Daarna ontvang je de opdrachten via de volgende schema’s:

  • 8 dagen: over 2, 4 en 6 dagen ontvang je de volgende foto challenges, zodat je lekker op hoog tempo kunt fotograferen.
  • 3 weken: na de eerste opdracht ontvang je de volgende 3 opdrachten ieder weekend. Op het gemak in je vrije tijd aan de slag.

Heb je onverwacht geen tijd? Geen probleem, want je mag altijd langer over de opdrachten doen.

Naast de foto challenge krijg je ook diverse foto’s te zien voor inspiratie, zodat je gericht aan de foto challenge kunt starten.

Waar komen foto’s van de Foto Challenge terecht?

Na het maken van foto’s selecteer je de beste die je vervolgens kunt uploaden via het platform van onze fotoclub (je kunt een gratis account aanmaken). Zo kun je ook de foto’s van alle andere deelnemers zien. 

En na de Foto Challenge?
Wij blijven je graag helpen om meer fotografie vaardigheden onder de knie te krijgen. Om die reden ontvang je na de Foto Challenge nog regelmatig handige fotografie tips van ons. Uiteraard is het altijd mogelijk om af te melden hiervoor.

Gemiddelde beoordeling van onze Foto Challenge
1425 beoordelingen | 9.3