eBook Nachtfotografie

Dit eBook Nachtfotografie onthult alle geheimen die je kunt toepassen bij het maken van nachtfoto’s. Overdag een foto maken is relatief eenvoudig, maar zodra het donker is kom je allerlei problemen tegen. De belichting is niet optimaal, foto’s zijn niet meer scherp en de camera reageert anders dan overdag. Het eBook Nachtfotografie gaat over de materialen die noodzakelijk zijn voor goede nachtfoto’s, handige functies op de camera die de kans op succes vergroten en het optimaliseren van de belichting en scherpstellen. In totaal bevat het eBook 37 pagina’s vol met informatie over nachtfotografie en schitterende nachtfoto’s ter inspiratie. In de onderstaande afbeelding vind je de inhoudsopgave van het eBook:

Inhoudsopgave eBook

Dit eBook met waardevolle informatie gaat ervoor zorgen dat jouw nachtfoto’s veel beter worden. Wij geven al onze tips en trucs prijs in dit eBook dus met behulp van dit eBook kun jij het maximale uit de camera halen.

 

Voorproefje

Ben jij benieuwd hoe het eBook eruit ziet en vormgegeven is? Hieronder zie je 2 pagina’s van het eBook om een eerste indruk te krijgen. Na de aankoop van het eBook krijg je de pagina’s uiteraard in een groter formaat te zien zodat het voor iedereen goed leesbaar is.

Pagina eBook
eBook Pagina
 

Aantal recensies van dit eBook

R. Bruijn van Maxamy Fotografie
Als industrieel nachtfotograaf fotografeer ik veel in de havens en in de industrie. Natuurlijk droomt iedereen er weleens van om indrukwekkende verlichte gebouwen vast te leggen. Het eBook telt 37 pagina’s met een flinke hoeveelheid aan prachtige nachtopnames van met name Rotterdam en bevat een bron van informatie om een mooie nachtelijke foto te maken.

Mark omschrijft nauwkeurig welke accessoires je nodig hebt zoals een statief en afstansbediening.
Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het gebruik van de ISO, sluitertijden, diafragma en ook hoe je slim gebruik kunt maken van de witbalans. Het eBook wordt afgesloten met een aantal expert tips en een aantal bonus tips.

Dit eBook is echt een aanrader voor de fotograaf die net start met zijn hobby of iemand die al een tijdje fotografeert en zich wil verdiepen in het maken van nachtfoto’s.

M. Simons
Ik vond het heel erg leuk om dit eBook te mogen reviewen voordat het officieel uitkwam. Het eBook Nachtfotografie bevat bijzonder veel informatie. Zelf ben ik ook veel bezig met nachtfotografie en had ik er al veel over gelezen. Toch heb ik weer wat nieuwe dingen uit dit eBook gehaald. Het eBook is voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf geschreven. Alleen het bekijken van de vele foto’s is al een genot.

Heel erg leuk vond ik de pagina’s over het creëren van creatieve effecten in de nachtfoto’s. Er is duidelijk omschreven hoe het toegepast is zodat je als lezer van het eBook alles zelf ook kunt uitproberen.

 

Prijs

Dit eBook bestaat uit 37 pagina’s en is te koop voor slechts 9,95 euro.

 

eBook kopen en direct lezen

Wil je graag het hele eBook lezen en meer leren over nachtfotografie? Voeg het eBook bovenaan deze pagina toe aan de winkelwagen. Het is mogelijk om te betalen via iDeal, Mistercash, PayPal, Visa, Mastercard of een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling kun je het eBook direct downloaden.

Cursusoverzicht

PDF download: eBook Nachtfotografie 00:00:00

Cursusbeoordelingen

 1. Profielfoto van Wilma van leeuwen

  Blij met het ebook

  5

  Mijn eerste ervaring gehad met nachtfotografie en de tips uit het boek zijn dan een aanwinst.
  Het is erg leuk om te doen en het geeft ook een fijn gevoel als je een foto maakt waarvan je dacht dat niet te kunnen.
  Zeker een aanrader!
  Dank je wel voor deze info Mark!
  Wilma van leeuwen

 2. Profielfoto van Bruneel Dieter

  mega leuk

  5

  Nachtfotografie is een mega leuke tak in de fotografie wereld. een boeiende wereld in beeld brengen dat men anders niet kan waarnemen met het menselijk oog of dat men anders te weinig ziet. dat maakt nachtfotografie super leuk!

 3. Profielfoto van

  Leuk cadeau

  5

  Ik heb het cadeau gedaan aan mijn zoon voor zijn verjaardag, hij was er heel blij mee en ik mocht gelijk met de auto taxi spelen zodat hij foto’s kon maken in de avond haha.

 4. Profielfoto van

  Erg leerzaam

  5

  Toppie! Thanks 🙂 niet duur maar erg leuk.

 5. Profielfoto van

  Aanrader

  4

  Een erg leuk eBook, een aanrader als je meer wilt weten over nachtfotografie.

 6. Profielfoto van

  Goede en duidelijke uitleg

  5

  Ik heb nachtfotografie altijd al leuk gevonden maar ja waar kijk je naar?
  Door dit boek heb ik meer inzicht gekregen, maar ik ga ook nog eens nadenken over die workshop nachtfotografie.
  Bedankt Mark!!

VOLG DEZE CURSUS
 •  9,95 incl. BTW
 • ONBEPERKT TOEGANG

Betaalopties

Tevredenheidsgarantie Fotografie Cursus

Waarom De Rooij Fotografie?

fotografie cursus Al ruim 5000 tevreden cursisten

online fotografie cursus Levenslang toegang

fotografie cursus Inclusief gratis cursus updates

fotografie cursus Blijf dus altijd up-to-date

fotografie cursus Eenmalige betaling

fotografie cursus Niet goed, geld terug garantie

fotografie cursus Facebook Cursisten Groep toegang

© 2017 De Rooij Fotografie. All rights reserved.