eBook Foto & Verhaal: 25 Ervaringen Toegelicht

Ik neem je mee in mijn fotografie wereld en deel mijn ervaringen!

Dit eBook heeft een iets andere opzet dan mijn eBooks over nachtfotografie en cityscap photography. In dit eBook vind je 25 foto’s die ik in de afgelopen 1,5 jaar gemaakt heb en ik vertel daar mijn verhaal bij. Je komt te weten met welke instellingen de foto’s gemaakt zijn. Waarom ik voor de instellingen gekozen hebt. Welke problemen ik tegenkwam bij het maken van de foto en heel veel praktische tips die jij kunt overnemen zodat ook jouw foto’s naar een hoger niveau gaan. Ik denk dat de combinatie van fotografie technieken en mijn ervaring voor een extra leerzaam eBook zorgen. Dus ik neem je graag mee in mijn fotografie wereld!.

De foto’s die te vinden zijn in ditt eBook zijn met een spiegelreflexcamera en compact camera gemaakt. Het is een mix van landschapsfoto’s, stadsfoto’s, dierenfoto’s en sportfoto’s. Ik ben ervan overtuigd dat je genoeg inspiratie gaat opdoen zodat je binnenkort met nieuwe tips op pad kunt gaan met de camera.

 

Voorproefje

Hieronder vind je 1 van de 25 foto’s/pagina’s uit het eBook Foto & Verhaal. Dit Nederlandse eBook gaat ervoor zorgen dat jouw foto’s naar een hoger niveau gaan!

eBook - Foto & Verhaal

Aantal recensies van dit eBook

eBook Fotografie
Hans Kamerling schreef:
Ik volg Mark al enkele jaren en heb diverse online cursussen en eBook bij hem afgenomen. Keer op keer weet hij nieuwe waarde toe te voegen. Zo ook met dit eBook! Het boekje leest lekker weg en ik vind de verhalende schrijfstijl met ervaringen van Mark erg fijn om te lezen. Hoewel de foto’s het niet doen vermoeden blijkt ook bij Mark niet altijd alles te lukken als hij aan het fotograferen is. Deze openheid zie je niet bij iedere fotograaf terug.

Arend Westerkamp schreef:
Een leuk eBook waarin 25 schitterende foto’s staan. Ook leuk om te zien dat er foto’s instaan die met een compact camera gemaakt zijn. Je hoeft dus niet perse een dure camera te hebben om mooie foto’s te maken. Het eBook is niet heel groot, maar vlot geschreven en zeker de moeite waard.

 

Prijs

De prijs van dit eBook met 25 pagina’s is 9,95 euro. Na betaling krijg je direct toegang tot de cursisten omgeving van De Rooij Fotografie waar het eBook te downloaden is. Je krijgt ook gratis toegang tot eventuele updates van dit eBook.

 

eBook Foto & Verhaal kopen

Heb je interesse in dit eBook? Voeg het eBook bovenaan deze pagina toe aan de winkelwagen. Je kunt betalen via iDeal, Mistercash, PayPal, Visa, Mastercard of een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling kun je het eBook direct downloaden en lezen.

NU AANMELDEN VOOR DIT EBOOK

Deel met je vriend(in)en:

Cursusoverzicht

PDF Download: eBook Foto & Verhaal: 25 Ervaringen Toegelicht 00:00:00

Cursusbeoordelingen

 1. Inspirerend

  5

  Mooie foto’s en een duidelijke toelichting hoe de foto tot stand is gekomen.

 2. Erg leuk!

  5

  Leuk om te lezen hoe Mark te werk gaat! Inspirerend…

 3. Origineel boek

  5

  Veel boekjes over fotografie zijn zo standaard en beginnen altijd hetzelfde. Dit gaat ook wel in op techniek en compositie, maar wel toegespitst op specifieke situaties die ikzelf ook weleens tegenkom. Erg waardevol!

 4. Inside tips

  5

  erg leuk om te lezen hoe mark te werk gaat bij het fotograferen. over iedere foto wordt iets korts verteld en dat geeft leuke inzichten.

 5. 5

  Heel leerrijk, Mark !
  Het gaat vaak om details. En precies omdat je details aanhaalt in je uiteenzetting is het leerrijk.

  Vaak gaat het, bij mij althans, om kleine dingen, die ik al eens over het hoofd zie.
  Je moet ook aan zoveel denken hé…

  Bedankt om deze ervaringen met ons te delen.

NU AANMELDEN
 •  9,95 incl. BTW
 • ONBEPERKT TOEGANG

Waarom De Rooij Fotografie?

Fotografie Cursus Al ruim 6500 tevreden cursisten

Online Fotografie Cursus Levenslang toegang

Beste Fotografie Cursus Inclusief gratis cursus updates

Beoordeling Fotografie Cursus Blijf dus altijd up-to-date

Goedkope Fotocursus Eenmalige betaling

Klantenservice Fotografie Cursus Niet goed, geld terug garantie

Fotocursus Facebook Groep Facebook cursisten groep toegang

Betaalopties

Tevredenheidsgarantie Fotografie Cursus

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE