eBook Cityscape Photography (Stadsfotografie)

Maak voortaan de mooiste stadsfoto’s met je eigen camera!

In dit eBook leer je alles wat belangrijk is voor het maken van een goede cityscape foto, oftewel een stedelijk landschap. Je gaat ontdekken hoe je de skyline goed kunt fotograferen, op welke manieren je het beste gebouwen kunt vastleggen en ook hoe je ervoor zorgt dat je creatievere foto’s gaat maken zodat je niet thuiskomt met de “standaard foto’s” die iedereen kan maken.

Daarnaast krijg je ook waardevolle compositie tips voor het fotograferen van steden, welke apparatuur je nodig hebt (en aanbevolen is), hoe je ervoor zorgt dat alles in de foto scherp wordt, wat hyperfocaal scherpstellen is, een introductie in HDR fotografie en nog veel meer. Kortom een handig eBook voor iedereen die houdt van het fotograferen in steden en het fotograferen van architectuur.

 

Voorproefje

Hieronder vind je 2 van de 38 pagina’s uit het eBook Cityscape Photography. Dit Nederlandse eBook gaat ervoor zorgen dat jouw foto’s naar een hoger niveau gaan!

Stadsfotografie Tips Stadsfotografie Compositie
 

Aantal recensies van dit eBook

Marvin schreef:
Dit eBook is een uitstekende gids voor iedere stadsfotograaf. Het begint met een heldere uitleg over de apparatuur die je kunt gebruiken, daarna gaat het over de techniek en tenslotte over compositie. Na het lezen van dit eBook heb ik besloten om een grijsfilter te gaan kopen want dat geeft spectaculaire beelden!

Ik heb al diverse tips toegepast in Amsterdam waar ik woon. De nieuwe foto’s vergeleken met oude foto’s en de tips blijken erg praktisch en waardevol te zijn. Ik zie nu al verbetering!

Annelies schreef:
Normaal fotografeer ik veel portretten, maar ik wilde graag eens iets anders proberen. Als leek in het fotograferen van steden heb ik dit eBook gelezen en het heeft mij enorm geholpen. Nu weet ik waar ik allemaal op moet letten en voorkom ik ‘beginnersfouten’ met stadsfotografie.

 

Prijs

De prijs van dit eBook met 38 pagina’s is slechts 9,95 euro. Je krijgt ook gratis toegang tot eventuele updates van dit eBook.

 

eBook Cityscape Photography kopen

Wil je graag meer leren over het maken van mooie foto’s in een stad? Bestel dit eBook dan direct door het bovenaan de pagina toe te voegen aan de winkelwagen. Je kunt betalen via iDeal, Mistercash, PayPap, Visa, Mastercard of een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling kun je het eBook direct downloaden en gaan lezen.

Cursusoverzicht

PDF download: eBook Cityscape Photography 00:00:00

Cursusbeoordelingen

 1. Profielfoto van

  5

  bedankt voor de duidelijke uitleg mark! Zeer waardevol

 2. Profielfoto van

  Zeker aan te rade

  5

  ik heb genoten van de foto’s in het e-boek en de duidelijke uitleg. Hartelijk dank Mark

 3. Profielfoto van

  Mooi werk

  4

  Alles wordt to the point uitgelegd. Je leest er vlot doorheen. Nu alles zelf toepassen.

 4. Profielfoto van

  Gaaf om te lezen

  5

  Ik ben een grote fan van cityscapes en ik volg Mark al enkele jaren. Wat een toffe foto’s maakt hij. In dit eBook lees je waar je allemaal aan moet denken bij het fotograferen. Ik heb na het lezen een soort van checklist gemaakt die ik ga meenemen met fotograferen. Dan weet ik zeker dat ik overal aan denk.

VOLG DEZE CURSUS
 •  9,95 incl. BTW
 • ONBEPERKT TOEGANG

Betaalopties

Tevredenheidsgarantie Fotografie Cursus

Waarom De Rooij Fotografie?

fotografie cursus Al ruim 5000 tevreden cursisten

online fotografie cursus Levenslang toegang

fotografie cursus Inclusief gratis cursus updates

fotografie cursus Blijf dus altijd up-to-date

fotografie cursus Eenmalige betaling

fotografie cursus Niet goed, geld terug garantie

fotografie cursus Facebook Cursisten Groep toegang

© 2017 De Rooij Fotografie. All rights reserved.