Online Leren Over Fotografie & Fotobewerking

Onze website is continu in ontwikkeling en wij voegen wekelijks nieuwe content toe aan onze fotografie blog. Ook organiseren wij regelmatig gratis webinars zodat je nog meer kunt leren over fotografie en fotobewerking.

Online cursussen over fotografie & fotobewerking

Wil je het echt serieus aanpakken en op een snelle en effectieve manier meer leren over fotografie en fotobewerking? Volg een online cursus bij ons, want dit is een snelle manier om alles stap voor stap te leren in je eigen tempo. We hebben inmiddels meer dan 12 verschillende online cursussen, er zit dus voor iedereen wel iets tussen.

Ga in het menu van onze website naar ‘Online leren’ en kies vervolgens voor ‘Online cursussen’. Daar vind je het complete overzicht. Kijk rustig rond en wij hopen je snel als online cursist te mogen verwelkomen.

Overzicht online cursussen over fotografie en fotobewerking

Na aanmelding en betaling (iDeal, Mistercash, Belfius Direct Net, PayPal, VISA, Mastercard of bankoverschrijving) kan je direct inloggen met je cursisten account. Je kan gelijk starten met de online cursus.

Delen met je fotografie maatjes via:

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE