Workshop Straatfotografie: Ed van der Elsken Editie

 99,00 incl. BTW

Basiscursus Fotografie - Interesse Formulier

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

Treed in de voetsporen van één van de grootste Nederlandse straatfotografen, Ed van der Elsken. In deze nieuwe workshop straatfotografie, die in Amsterdam op zaterdag 4 maart 2017 zal plaatsvinden, gaan wij ons verdiepen in het indrukwekkende werk van Ed van der Elsken. Een fotograaf die veel in de straten van Amsterdam te vinden was, en die jarenlang verslag heeft gedaan van het wel en wee van de hoofdstad.

 

Inclusief toegang tot expositie in het Stedelijk Museum

We beginnen de workshop met een bezoek aan het Stedelijk Museum waar we ons middels een expositie laten inspireren door het werk van Ed van der Elsken. Na dit bezoek gaan we de straat op om in zijn geest onze straatfoto’s te maken.

Tijdens de workshop straatfotografie leer jij de fijne kneepjes van straatfotografie. Straatfotografie is een aparte tak binnen de fotografie en is ontzettend leuk om te doen. Met straatfotografie leg je het alledaagse leven vast en dat kan hele bijzondere foto’s opleveren. Wat veel fotografen tegenhoudt bij straatfotografie is het ongevraagd fotograferen van mensen. Hoe ga je als straatfotograaf te werk? Wat is een goede straatfoto? Welke apparatuur is het meest geschikt voor straatfotografie? Dit zijn slechts een paar van de vragen waar jij tijdens deze praktische workshop antwoord op krijgt.

 

Stel je vragen en veel persoonlijke aandacht

Uiteraard is er tijdens de workshop straatfotografie voldoende tijd voor het stellen van vragen. Iedereen krijgt genoeg persoonlijke aandacht zodat je aan het einde van de middag echt veel geleerd hebt en in de toekomst verder kunt met het maken van straatfoto’s

 

Vereisten om deel te nemen

Voor deze cursus moet je weten wat diafragma, sluitertijd en ISO-waarde is. Daarnaast moet je zelfstandig vanuit de diafragmavoorkeuze, sluitertijdvoorkeuze of manuele stand kunnen fotograferen. Verder ben je in het bezit van een spiegelreflexcamera of een systeemcamera.

 

Locatie en docent

De docent waarmee je op pad gaat is Ruud van der Lubben. Ruud heeft jarenlang ervaring in straatfotografie en het geven van workshops. Hij laat je de fijne kneepjes van het vak zien, zodat jij het tijdens en na de workshop kan toepassen. De workshop start in het Stedelijk Museum in Amsterdam en zal verder in het centrum van Amsterdam gehouden worden.

 

Datum

De “Workshop Straatfotografie: Ed van der Elsken Editie” geven wij slechts eenmalig.
– Zaterdag 4 maart 2017 – 10:00 t/m 15:00 uur (volgeboekt)

In de toekomst zullen wij vaker special edition workshops houden. Wil jij op de hoogte blijven van deze workshops? Stuur ons dan een bericht via het interesse formulier. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een nieuwe workshop ingepland is.

 

Prijs

De prijs van de workshop straatfotografie is 99 euro (incl. BTW). Dit is inclusief toegang tot het Stedelijk Museum in Amsterdam en een lekkere bak koffie of thee. Tijdens de workshop is er een kort lunchmoment (voor eigen rekening).

 

Aanmelden voor de workshop

Wil jij ook graag meer leren over straatfotografie en de straatfotograaf Ed van der Elsken? Meld je dan bovenaan direct aan. Selecteer een stad met bijbehorende datum en voeg deze toe aan de winkelmand. Het is mogelijk om direct af te rekenen met iDEAL, MisterCash, VISA, Mastercard, PayPal of via een bankoverschrijving.

Na ontvangst van de betaling ontvang je direct een e-mail ter bevestiging.

Extra informatie

Maximaal aantal deelnemers

10

Inclusief

– Toegang Stedelijk Museum
– Koffie en/of thee

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS TUTORIALS, NIEUWTJES & DEALS

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en je mist geen enkele gratis fotografie tutorial, nieuwtje en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE