Fotowandeling Naarden (met opdrachten)

 57,00 incl. BTW

Workshop Fotografie - Interesse Formulier

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

De vesting Naarden is een van de oudste nog vrijwel ongeschonden vestingstadjes van Nederland, en het is hier dat wij een fotowandeling organiseren om onder leiding van een ervaren fotograaf te zien hoe je een dergelijk monument prachtig in beeld kan brengen. Tijdens deze fotowandeling over de oude bastions en het oude stadje Naarden ga je met fotograaf Ruud van der Lubben diverse zéér fotogenieke plekjes in de omgeving bezoeken en laat hij zien hoe je deze op een mooie manier kunt fotograferen.

 

Fotowandeling Naarden met bijbehorende opdrachten

De fotowandeling in het plaatsje Naarden in de provincie Noord-Holland zal starten om 10:00 uur en ongeveer 3 uur duren (het kan een uurtje uitlopen). Tijdens de wandeling kom je meer te weten over de geschiedenis van Naarden en ga je opdrachten uitvoeren die daarmee te maken hebben. Het is dus echt een thematische fotowandeling gericht op Naarden. Ook is er tijdens de wandeling voldoende tijd om fotografisch advies te vragen bij Ruud en hij zal iedereen laten zien op wat voor manieren je een oude vestingstad in beeld kunt brengen. Je gaat op pad met maximaal 10 personen om mooie foto’s te maken, elkaar te inspireren en een gezellige dag te hebben.

 

Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan deze fotowandeling moet je natuurlijk in bezit zijn van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een compactcamera. Hiernaast zijn er geen specifieke eisen wat je moet hebben voor je camera. Wel is het handig om een reserve accu mee te nemen tijdens de wandeling. Wij raden je ook aan om genoeg opslagruimte vrij te maken op je geheugenkaart of eventueel ook hier een reserve van mee te nemen.

We gaan natuurlijk wandelen en daarvoor heb je comfortabele schoenen nodig, zorg dat je naar het weer gekleed bent. Mocht het nou erg slecht weer worden dan nemen wij contact met je op om de fotowandeling te verplaatsen, vul daarom ook je telefoon nummer in bij het bestelproces. Heb je overige vragen, stel deze dan via het contactformulier.

 

Locatie

De fotowandeling zal gehouden worden in het stadje Naarden in de provincie Noord-Holland. De startlocatie van de fotowandeling is: Restaurant EVEN eten&drinken (Marktstraat 7).

Fotowandeling Naarden

 

Optioneel na de wandeling

Het is mogelijk om na de fotowandeling een bezoek te brengen aan het Nederlands Vestingmuseum, deze is gevestigd in een van de bastions. Wil je mee, dan kost de entree van het museum €6.00 p.p.

 

Data workshop fotowandelingen in Naarden

– Zaterdag 4 februari 2017 van 10:00 – 13:30 uur (volgeboekt)

Binnenkort plannen we weer een nieuwe fotowandeling in. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een bericht via het interesse formulier. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een nieuwe datum is ingepland.

 

Prijs

De kosten van deze thematische fotowandeling zijn 57 euro per persoon. Hierbij krijg je ook een beoordeling van je 3 beste foto’s die je achteraf kunt mailen en koffie/thee bij aankomst.

 

Aanmelden

Ben je ook enthousiast geworden en wil je deelnemen aan een fotowandeling in Naarden onder begeleiding van een professionele fotograaf? Selecteer bovenaan deze pagina de datum waarop je wilt deelnemen en voeg de cursus toe aan de winkelwagen. Je kan betalen met iDeal, Mistercash, PayPal, VISA, Mastercard of via een bankoverschrijving.

Na ontvangst van de betaling is de aanmelding afgerond en ontvang je een bevestiging via de email met de aanvullende informatie.

Extra informatie

Locatie

Restaurant EVEN eten&drinken (Marktstraat 7, 1411 CX Naarden)

Docent

Ruud van der Lubben

Maximum aantal deelnemers

15

Inclusief

Koffie/thee + Beoordeling van 3 foto's

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE