Artikelnummer: 71080.
Categorie: .

Fotografie Portfolio Review

 85,00 incl. btw

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Je bent al een tijdje bezig met fotografie en je hebt het gevoel dat je op de juiste weg zit. Je fotografievaardigheden zijn door de jaren heen beter geworden wat zich ook laat uiten in de foto’s die je maakt. Van bekenden krijg je altijd te horen dat je foto’s mooi zijn, maar echt opbouwende kritiek krijg je nooit. Een portfolio review door een professionele fotograaf is hiervoor de oplossing, zodat je weer nieuwe aanknopingspunten krijgt om de komende maanden aan te gaan werken.

Online portfolio bespreking met een professional

Als je een portfolio review bij De Rooij Fotografie boekt maak je een afspraak met een fotograaf naar keuze. Eventueel kunnen wij ook de meest geschikte fotograaf aan jou koppelen op basis van je portfolio. Het gaat om een portfolio review, dus je zorgt ervoor dat je 15-20 mooie foto’s bij elkaar zoekt waar je een beoordeling op krijgt. Deze stuur je minimaal 2 werkdagen voor de afspraak naar ons, zodat de fotograaf zich goed kan voorbereiden.

De beoordeling zal via Skype (of Google Hangouts) opgezet worden op een tijdstip dat het jou en de fotograaf uitkomt. Een portfolio review duurt 20-30 minuten waarin de fotograaf je gemaakte foto’s bespreekt en opbouwende kritiek geeft.