ONLINE CURSUS ADOBE LIGHTROOM

Toegang: Onbeperkt

Docent: Mark de Rooij

Beoordeling: 9.4 (591 reviews)

NU €167,-

NORMAAL: € 250,-
33% KORTING

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN ADOBE LIGHTROOM

WAT LEER IK IN DE CURSUS ADOBE LIGHTROOM?
Heb je Adobe Lightroom al heel vaak opgestart en snel weer afgesloten, omdat je niet wist waar je moest beginnen? Of gebruik je Adobe Lightroom al enige tijd en heb je het idee dat er meer uit dit fotobeheer- en fotobewerkingsprogramma te halen is? Volg dan deze online cursus Adobe Lightroom, want na het bekijken van de 170+ videolessen heeft Lightroom geen geheimen meer voor jou. Deze cursus bevat videolessen voor beginnende, halfgevorderde en gevorderde Lightroom gebruikers.

Je kan deze cursus volgen als je in het bezit bent van Lightroom 3, Lightroom 4, Lightroom 5, Lightroom 6 en Lightroom CC, Lightroom CC 2015 en Lightroom CC 2016.

IS DEZE CURSUS ADOBE LIGHTROOM IETS VOOR MIJ?
Deze cursus Lightroom is voor iedereen die graag meer wilt leren over dit fotobewerkingsprogramma. Als je Lightroom sinds kort gebruikt, ga je met behulp van deze cursus alle mogelijkheden van A tot Z ontdekken.

De Lightroom cursus is ook voor de meer ervaren Lightroom gebruikers aan te raden, omdat er veel halfgevorderde en gevorderde video’s te bekijken zijn.

0
CURSISTEN
0
GEMIDDELDE BEOORDELING
0
VIDEOLESSEN
0
MINUTEN VIDEOLES
JE LEERT ALS EEN PRO FOTO'S TE
 • BEHEREN
 • BEWERKEN
 • PRINTEN

WAT GA JE LEREN IN DE CURSUS LIGHTROOM?

 • Lightroom catalogus

  De Lightroom catalogus is voor veel Lightroom gebruikers een punt van verwarring. Wij leggen je duidelijk uit wat de catalogus is, hoe het werkt en waar je goed op moet letten om een overzichtelijke catalogus te krijgen.

 • Foto's importeren

  Het importeren van foto’s is één van de eerste dingen waar je mee te maken krijgt in Lightroom. Wij laten zien hoe je dit het snelst kan doen waarbij alle importeer-opties uitgebreid toegelicht worden.

 • Uitleg over alle bibliotheek-functies

  De Lightroom bibliotheek heeft veel (verborgen) mogelijkheden. We laten ze allemaal zien zodat jij je eigen foto’s overzichtelijk kan organiseren en weer heel makkelijk terug kan vinden als je een specifieke foto nodig hebt.

 • Belichting en kleuren verbeteren

  Het verbeteren van de belichting en de kleuren in de foto kan op veel manieren. Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn en geven je duidelijke tips die je direct kan toepassen op je eigen foto’s.

 • Maak in een handomdraai al je foto's mooier

  We geven niet alleen uitleg over het aanpassen van de belichting en de kleuren. Nee, we leggen letterlijk uit wat ieder schuifbalkje doet en geven je praktische tips wanneer je welk schuifbalkje nodig hebt.

 • Speciale bewerkingen

  Je leert mooie zwart-wit en sepia foto’s te maken, portretfoto’s te retoucheren en landschapfoto’s te verbeteren. Alles wat je leert is op iedere genre binnen de fotografie toe te passen.

 • Presentaties en fotoboeken maken

  De presentatie- en boekmodule worden ook uitvoerig besproken, zodat je hier zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. Ook krijg je uitleg over de mapmodule en de afdrukmodule zodat je geweldige prints kunt maken.

 • En nog veel meer...

  Met de ruim 170 videolessen over Adobe Lightroom ga je uiteraard nog veel meer leren. Dit is de meest complete Nederlandstalige Lightroom cursus die te volgen is. Meld je aan en begin direct met het ontdekken van Adobe Lightroom.

BEKIJK EEN PAAR GRATIS VIDEOLESSEN

GRATIS HELPDESK | TOEGANG TOT CURSISTEN FACEBOOK GROEP | GARANTIE

Gratis helpdesk bij de online cursus

GRATIS HELPDESK
Heb je vragen tijdens de online cursus of kom je ergens niet uit? Wij helpen je altijd verder met onze online helpdesk. Je kan mailen (binnen 24 uur een reactie) of onze chatbox gebruiken.

Cursisten Facebook Groep

FACEBOOK GROEP
Deel je foto’s, reageer op foto’s van andere cursisten en vraag om hulp in onze exclusieve Facebook groep voor cursisten. Je leert ontzettend veel in de groep en je krijgt veel nieuwe fotografie inspiratie.

Niet-Goed-Geld-Teruggarantie

NIET-GOED GELD-TERUGGARANTIE
Voldoet deze online cursus toch niet aan je verwachtingen? Wij willen alleen tevreden cursisten en geven om die reden niet-goed-geld-teruggarantie binnen een termijn van 30 dagen.

PRIJS & AANMELDEN VOOR DE LIGHTROOM CURSUS

TIJDELIJKE BONUS
12 gratis templates voor de afdrukmodule t.w.v. € 15,-

VAN: € 250,-

VOOR: € 167,-

33% KORTING

Zwart-Wit Fotobewerking Adobe Lightroom met Silver Efex Pro 2
 • BEGIN DIRECT NA AANMELDING
 • TIJDELIJK MET GRATIS BONUSSEN

WAT ONZE CURSISTEN ZEGGEN OVER DE CURSUS LIGHTROOM

VOORBEELDEN VAN FOTO'S DIE IN LIGHTROOM BEWERKT ZIJN

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE CURSUS LIGHTROOM

Binnen hoeveel tijd moet ik de cursus Adobe Lightroom afronden?

Je kan in je eigen tempo aan de {cursusnaam} werken aangezien je 5 jaar toegang krijgt tot alle videolessen. Het hoeft dus niet binnen enkele weken afgerond te zijn en je kan het 5 jaar gebruiken als naslagwerk om lessen terug te kijken.

Is het te betalen bedrag eenmalig of terugkerend?

Het genoemde bedrag is een eenmalige betaling. Je krijgt daarvoor levenslang en onbeperkt toegang tot de online cursus.

Wat betekent levenslang en onbeperkt toegang?

Levenslang en onbeperkt toegang tot de online cursus betekent bij ons dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebt tot alle cursus video’s. Daarnaast kan je alle video’s jarenlang blijven bekijken. Je blijft dus altijd toegang houden tot de videolessen, zodat je altijd iets kan terugkijken.

Is de software Adobe Lightroom inclusief?

Nee, dit gaat echt om een cursus die bestaat uit videolessen. De fotobewerkingssoftware Adobe Lightroom is niet inclusief.

Met welke versies van Lightroom kan ik deze cursus volgen?

Je kan deze cursus volgen als je in het bezit bent van Lightroom 3, Lightroom 4, Lightroom 5, Lightroom 6 en Lightroom CC, Lightroom CC 2015 en Lightroom CC 2016.

Worden er ook nieuwe video's toegevoegd?

Ja, een paar keer per jaar maken wij nieuwe video’s indien er nieuwe functionaliteiten aan Adobe Lightroom zijn toegevoegd. Op deze manier blijf je dus altijd up-to-date.

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 3500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE